Po pierwsze chciałem się z wami przywitać, gdyż z tego co się orientuję jest to mój pierwszy post.
Po drugie chciałem się wyżalić światu, gdyż tylko po to ludzie zakładają blogi
Nawiązując do punktu drugiego, nie byłbym sobą, gdyby nie moja wielka cipowatość i stracenie 60Euro dzisiaj. Jest to ponad 3/4 mojego bankrolla ( :DD ) którego de facto i tak ugrałem w 2 dni. Ale właśnie ten fakt skłonił mnie do założenia tego bloga ( pomysły wcześniej były - ale motywacji brak ). Popełniłem chyba jeden z najważniejszych błędów, które dotychczas uchodziły mi na sucho - chęć odegrania się czyli zero mózgu i 0 myślenia a efekty widać. Nigdy nie grać pod wpływem emocji to muszę zapamiętać, jak wy macie jakieś metody na to to chętnie bym ich wysłuchał. Inaczej skończy się to źle.
Koniec płaczu, teraz konkrety.
Start : 17E.
Cel : 100E.
Czas : Koniec miesiąca.
Styl : Tight Aggresive ( moj zmodyfikowany SSS )
Limit : NL25.
Platforma : Bet-at-home Poker (Bossmedia)
Otóż, czy to możliwe? Oczywiście że tak. W 2 dni zrobiłem z 15 euro 73, aby dzisiaj wszystko przegrać, mam nadzieje że znajdzie sie jakaś dobra dusza co by mi pomogła.
Jak już dojdziesz to tego miejsca ( w co szczerze wątpie ; ) ) To jakby ktoś się ze mną podzielił kilkoma informacjami. Chciałbym :
1. Jakiś program do pokera który działa na bossmedia poker, ( próbowałem wielu - nie działają m. in. PT, PO, Elephant, Holdem manager i nie wiem czemu poker grapher - mam problem z baza danych... ozłocę jak ktoś mi pomoże ;).
2.Kolejnych pytan zapomnialem, będą później.