Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Magic Table

13 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
1,293 Wyświetlenia
kfas
Elite Grinder

Wczoraj gram sobie jak zwykle ostatnio 8 stolow SSS, w poludnie niezle szlo, ale w nocy nienajlepiej. Nagle na jednym ze stolow na 8 rozdan zebralem 3x AA, JJ i TT. Uzbieralem 12$ i zrobilem sitout, bo doszly do mnie blindy, ale pomyslalem, ze moze shakowalem ten stol jakas tajna receptura ;) i wrocilem do gry. Pierwsza karta nie zapowiadala powrotu bonusow, jednak kolejna reka : AA. Nastepna : AK [na flopie AK4], kolejna: TT :D
Uzbieralem 20$, ale pozniej przez 2 kolka zgarnalem tylko 2.5$ za kolor, a asy gdzies uciekly...
Jednoczesnie zdawalo mi sie, ze moj bankroll zmalal, tak, jakby Mansion sobie robil jaja i te asy gralem o swoja kase ;) , ale to bylo wywolane szokiem PO-asowym.

Mial ktos takie jajca?

PS. Czekam na redaktorow z TVN 'Nie do wiary' aby przedstawic swoja historie swiatu ;)

12 odpowiedzi
emomaniac
Oldschool Grinder

Kiedyś na ongame miałem na jednym stole 3 razy pod rząd AA ;) - w tym jeden raz trafiłem na flopie następne AA. Wszyscy myśleli, że nie mogę mieć kolejny, trzeci raz tak dobrej ręki i wygrałem wtedy porządnego pota vs full house.
Często zdarza mi się trafić na taki stół, że w ciągu kilku rozdań z mojego początkowego $10 BI (z takim siadam na 0.15/0.3 FL) robi się $20 i nie uważam żeby było to coś nadzwyczajnego - zdarza się...

kfas Autor wątku
kfas
Elite Grinder

Hehe no ja mialem 3x tak, ze 2 Asy pod rzad, w tym raz wlasnie przy tej okazji.

PS. Ja 20$ zrobilem z 2, a nie 10. Bardziej niz o pule chodzi mi o 4x AA w 10 rozdaniach i inne dobre handy oO

kaczuba
Oldschool Grinder

Przyjechała ta ekipa "Nie do wiary"? :D

kfas Autor wątku
kfas
Elite Grinder

Nie, olali :/

kaczuba
Oldschool Grinder

Ignoranci :O

Mooris
PokerStrategist

nie przyjechała bo chyba już nie ma tego programu - albo się mylę ;P

Ja też gram 8 stołów jednocześnie. (Bez strategii, bo na BSS mam za małego BR, a na SSS przegrałem już 40$ i zostawiam ją raz na zawsze.)
Też zawsze mam tak, że na jednym stole ciągle wygrywam, podczas, gdy na innych jestem ciągle w plecy. Wczoraj na przykład na 4-5 stołach miałem z wejściowych 2$ (gram NL5 na P*) miałem koło dolara, a na tym jednym, szczęśliwym już 13$. Dzisiaj to samo, na 3-4 straciłem łącznie z 5$, na dwóch zarobiłem 3$, a na jednym 8$.

Po prostu szczęście trzyma się jednego stolika.

Aksolot
Oldschool Grinder

Kaczuba, dostaniesz chyba nominację do nagrody Złotej Łopatki za odkopanie tego wątku ;).

kaczuba
Oldschool Grinder

To nie będzie w pełni zasłużona nominacja, ponieważ duży wpływ na moje odkrycia archeologiczne miał sam autor wątku - kfas. ;)

kfas Autor wątku
kfas
Elite Grinder

Heheh no fakt, link w innym watku mu pomogl ;)
Hmm to ja biore zloty trzonek z tej lopatki, co Ty na to kaczuba?

już wiem gdzie się podziało moje szczęście na mansionie... wyście je zabrali ;(

ok ok ok już wróciło :-P, w jednym rozdaniu +10$, chociaż na flopie byłem z tyłu, ja KJs przeciwnik 66 na flopie 6KK, koleś betuje ja oczywiście trafiłem takiego flopa że się nie da odpuścić... na szczęście na turn dochodzi J i jest po rozdaniu, no i w następnym rozdaniu +3$ ze str8...:D :D:D

kaczuba
Oldschool Grinder

kfas napisał
Hmm to ja biore zloty trzonek z tej lopatki, co Ty na to kaczuba?

Dobra :P