Przejdź do forum
Aresztowania za pok...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Aresztowania za poker

103 Posty
64 Użytkownicy
0 Reakcje
19.3 K Wyświetlenia
KudlatyPL

Przed chwilą dostaliśmy informację o tym, że do klubu Maximus w Bydgoszczy gdzie odbywał się turniej pokerowy wkroczyło 8 osób ze Służby Celnej. Po chwili na miejscu pojawiło się kilka radiowozów Policji.

Klub został zamkniety, w środku znajdowało się około 40 osób, z którymi na razie nie ma kontaktu.

Kilku uczestników turnieju wyszło przed klub na papierosa i tym samym nie zostali zamknięci w środku. Będziemy Was informować o tym co się dzieje w bydgoskim Maximusie.

UPDATE!!!

Słuzba Celna i Policja miała przy sobie pismo z prokuratury, które było dla nich przepustką aby zorganizować całą akcję. Informacje o organizowanym turnieju zdobyli wcześniej... z internetu.

Turniej odbywał się na punkty o puchar własciciela klubu. Aktualnie przesłuchiwani są wszyscy uczestnicy rozgrywki, których zeznania, jak udało nam się dowiedzieć, znacznie się od siebie różnią. Przesłuchania mają się skończyć około godziny 21:00 wtedy tez podamy Wam więcej informacji.

źródło

102 odpowiedzi
SeBiX7
kapelusznik

Miejmy nadzieję, że staff nie zepnie czterech liter i nie da kudłatemu bana za linka do polishrounders ;)

KudlatyPL Autor wątku
KudlatyPL

Napisane przez kapelusznik
Miejmy nadzieję, że staff nie zepnie czterech liter i nie da kudłatemu bana za linka do polishrounders ;)

lol
trzeba linkować źródło

powazna sprawa a pr.org to prawie zadna konkurencja

3eakY

imo trzeba uciekać

Napisane przez KudlatyPL

Napisane przez kapelusznik

lol

trzeba linkować źródło

powazna sprawa a pr.org to prawie zadna konkurencja

Czasami potrafimy się zgadzać w 100% :)

Chociaż cała sprawa zabawna nie jest i będziemy ją monitorować. Niemniej jednak turnieje live to akurat dziwiły mnie, że nie są piętnowane przy takiej ustawie, bo to jedyna rzecz, która wydaje się być w zasięgu służb celnych.

Dreadman7

Koniec świata.... :facepalm:

we wrocku byla podobna sytuacja.Organizatora turnieju wyprowadzili w kajdanach rotfl

Pozostaje podziekowac wyborcom obecnego rzadu ehhhh zawsze inteligencja cierpi przez plebs.

kapelusznik

W Olsztynie to samo. Wpadła SC na Juwenalia i dobranoc.

KudlatyPL Autor wątku
KudlatyPL

żaby nie było to aresztowań jeszcze żadnych nie ma (tyutł taki, zeby przyciągnąć uwagę) tylko "przesłuchania"

sicko

we wrocku byla podobna sytuacja.Organizatora turnieju wyprowadzili w kajdanach rotfl

@up
wtf
czemu o tym nic nie wiadomo bylo u nas? :f_eek:

t4ziii

a miałem jechac na ten turniej.

Janosikgdy

Napisane przez t4ziii

Trzeba było, mielibyśmy relacje na żywo, i nie trzeba byłoby linkować konkurencji.

TheNaturat

I tak dziwię się że taka akcja pojawiła się dopiero teraz -właściciele takich klubików od dawna trzepali kasę jawnie grając celnikom na nosie, i liczyli że pisanie w necie o wpisowych w "punktach rankingowych" ich ochroni. Mam tylko nadzieję że gracze nie poniosą większych konsekwencji.

pozdroANDpocwicz

Napisane przez Janosikgdy

Napisane przez t4ziii

Trzeba było, mielibyśmy relacje na żywo, i nie trzeba byłoby linkować konkurencji.

Nie do końca... ludzie którzy tam siedzą są "odcięci od świata"

pozdroANDpocwicz

Napisane przez Janosikgdy

Napisane przez t4ziii

Nie do końca... ludzie którzy tam siedzą są "odcięci od świata"

Kaeresen

LudwikXIV

Napisane przez t4ziii

oszukałeś przeznaczenie...

Endurx

Kiersno +1 Made my day _evil:

damaioshin

też oszukałem przeznaczenie.. uff.

Endurx

czyżby papieros uratował koledze życie, a mi ciągle wmawiają że palenie zabija _o: