Przejdź do forum
Aresztowania za pok...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Aresztowania za poker

103 Posty
64 Użytkownicy
0 Reakcje
19.4 K Wyświetlenia
driver911
Oldschool Grinder

gdyby nie zakaz palenia w lokalach aresztowano by wszystkich. sami sobie dołki kopią te polityki. :f_cool:

kapelusznik
Oldschool Grinder
socosoco
Oldschool Grinder

ale w np After Darku to obchodza

Napisane przez KudlatyPL
Aktualnie przesłuchiwani są wszyscy uczestnicy rozgrywki, których zeznania, jak udało nam się dowiedzieć, znacznie się od siebie różnią.

:f_thumbsup: :f_thumbsup:

LOL znaczy po prostu koledzy sprzedali organizatora i pewnie powiedzieli prawdę że punkty rankingowe to przykrywka dla gry o prawdziwą kasę (Nie ma to jak solidarność pokerzystów).

karakanFTP
Oldschool Grinder

Dokladnie, wystarczylo zeby wszyscy powiedzieli ze graja dla przyjemnosci i sportowej rywalizacji o puchar i nie bylo by problemu. Niestety pewnie wiekszosc z tych ludzi ma do czynienia z policja po raz pierwszy i nic dziwnego ze nerwy biora gore.

Endurx
PokerStrategist

Ja wam powiem tylko tyle jak sprzedali organizatora, to teraz tylko czekać jak kumpel kumpla będzie wsypywał i będą wjazdy na chatę _cry:

ozi
ozi
PokerStrategist

Ja pierdolę Co za kraj :f_rolleyes:

Wombat
Elite Grinder

na bank 40 osób by nie mówiło jednym głosem, że tu chodzi o punkty rankingowe. Przy tej ilości osób po prostu nie ma szans na coś takiego.

Troche szkoda, oby za online się nie wzieli, ostatnio nawet widziałem w mtv reklame pokerstars xD

jonasz1983
PokerStrategist

zaraz padną pytania...czy grasz online..itd itd.... i przeswietlą konta bankowe
rotfl

ripper92
BlackMember

Jakie Online, chyba się nie przywalą o granie na wirtualne pieniądze na wp.pl i pokerstars, jakby co to ostrzegajcie ?(

YasQ
Oldschool Grinder

Napisane przez Wombatox
na bank 40 osób by nie mówiło jednym głosem, że tu chodzi o punkty rankingowe. Przy tej ilości osób po prostu nie ma szans na coś takiego.

Troche szkoda, oby za online się nie wzieli, ostatnio nawet widziałem w mtv reklame pokerstars xD

?( Po co ? Masz platyne to min 2 lata :D

Nevrex
Elite Grinder

Napisane przez kapelusznik
W Olsztynie to samo. Wpadła SC na Juwenalia i dobranoc.

Trochę to nie tak, zablokowali turniej parę dni wcześniej a nie w trakcie ;)

Prawda jest taka, że w przeszłości zdarzało się im zamykać kluby pokerowe, i z tego co pamiętam w Toruniu bodajże w zeszłym roku kolega opowiadał mi o wjeździe służb na lokalną ligę pokerową. Ale nawet dzisiaj w tym przypadku gdzie Ci gracze są fizycznie obecni na miejscu zdarzenia, to i tak nie chodzi o nich, a o organizatorów.

I rzeczywiście wygląda to na akcję specjalnie pod wybory, tylko nie wiem co takiego chcieli osiągnąć, bo większości społeczeństwa to nie obchodzi, czyli na ich poglądy to nie ma wpływu, a u pokerzystów zapewnią sobie tylko hejt.

czarnyyy0
PokerStrategist

Ja bym spojrzał na tą sytuację trochę z innej strony. Jak będą postawione zarzuty komukolwiek, podejrzewam że wszystko skończy się w sądzie a tutaj to już pole popisu będą miały PZP i PFPS które mam nadzieję będą wspierać oskarżonych. A w sądzie wystarczy udowodnić że poker to nie jest gra hazardowa... (przypadek z francji jak dobrze pamiętam(?) Oczywiście łatwo się piszę ale czas wszystko pokaże

Mlody87
PokerStrategist

Z tego co wiem to sad nie bedzie interesowalo czy poker to sport czy nie bo on bedzie mial za zadanie sprawdzic czy wszystko bylo zgodnie z prawem. A jak wiemy wg ustawy nie bylo zgodnie z prawem i nie mozna organizowac turkow. To nie USA;p

toMOKASYN
Elite Grinder

Czyli to że grali na punkty nic jednak nie zmienia?

ja już dałęm sobie spokój z tą konspiracją w Polsce. Mam z Krakowa sto pare kilometrów na Słowacje, jedziemy na weekend i gramy palimy i pijemy legalnie. Jak się pogra dwie nocki w turku i cash to człowiekowi starczy na jakiś czas emocji. A ludzie wyluzowani bardziej jak w PL. Polecam granie u naszych sąsiadów w Polsce szkoda ryzykować za pare złotych.

Piromanek
Oldschool Grinder

Kumpel pojechał dziś tam grać :facepalm:
też miałem jechać ale o 14 nadal miałem promile :D

nuskei
Poker Player

Zmienia, bo na punkty mozna grac, tylko chodzi o to zeby sie chlopaki nie wysypali pod naporem SC, a jak wyzej napisane, czesc zeznac nie zgadza sie ze soba wiec pewnie ktos wymiekl i podyebal organizatora

Napisane przez Piromanek
Kumpel pojechał dziś tam grać :facepalm:
też miałem jechać ale o 14 nadal miałem promile :D

Przynajmniej szlugi mu daj jak będziesz mu paczkę na widzenie niósł :ayfkm: