gdyby nie zakaz palenia w lokalach aresztowano by wszystkich. sami sobie dołki kopią te polityki.
Napisane przez KudlatyPL
Aktualnie przesłuchiwani są wszyscy uczestnicy rozgrywki, których zeznania, jak udało nam się dowiedzieć, znacznie się od siebie różnią.
LOL znaczy po prostu koledzy sprzedali organizatora i pewnie powiedzieli prawdę że punkty rankingowe to przykrywka dla gry o prawdziwą kasę (Nie ma to jak solidarność pokerzystów).
Dokladnie, wystarczylo zeby wszyscy powiedzieli ze graja dla przyjemnosci i sportowej rywalizacji o puchar i nie bylo by problemu. Niestety pewnie wiekszosc z tych ludzi ma do czynienia z policja po raz pierwszy i nic dziwnego ze nerwy biora gore.
Ja wam powiem tylko tyle jak sprzedali organizatora, to teraz tylko czekać jak kumpel kumpla będzie wsypywał i będą wjazdy na chatę ♠_cry:
na bank 40 osób by nie mówiło jednym głosem, że tu chodzi o punkty rankingowe. Przy tej ilości osób po prostu nie ma szans na coś takiego.
Troche szkoda, oby za online się nie wzieli, ostatnio nawet widziałem w mtv reklame pokerstars
zaraz padną pytania...czy grasz online..itd itd.... i przeswietlą konta bankowe
rotfl
Jakie Online, chyba się nie przywalą o granie na wirtualne pieniądze na wp.pl i pokerstars, jakby co to ostrzegajcie
Napisane przez Wombatox
na bank 40 osób by nie mówiło jednym głosem, że tu chodzi o punkty rankingowe. Przy tej ilości osób po prostu nie ma szans na coś takiego.Troche szkoda, oby za online się nie wzieli, ostatnio nawet widziałem w mtv reklame pokerstars
![]()
Po co ? Masz platyne to min 2 lata
Napisane przez kapelusznik
W Olsztynie to samo. Wpadła SC na Juwenalia i dobranoc.
Trochę to nie tak, zablokowali turniej parę dni wcześniej a nie w trakcie
Prawda jest taka, że w przeszłości zdarzało się im zamykać kluby pokerowe, i z tego co pamiętam w Toruniu bodajże w zeszłym roku kolega opowiadał mi o wjeździe służb na lokalną ligę pokerową. Ale nawet dzisiaj w tym przypadku gdzie Ci gracze są fizycznie obecni na miejscu zdarzenia, to i tak nie chodzi o nich, a o organizatorów.
I rzeczywiście wygląda to na akcję specjalnie pod wybory, tylko nie wiem co takiego chcieli osiągnąć, bo większości społeczeństwa to nie obchodzi, czyli na ich poglądy to nie ma wpływu, a u pokerzystów zapewnią sobie tylko hejt.
Ja bym spojrzał na tą sytuację trochę z innej strony. Jak będą postawione zarzuty komukolwiek, podejrzewam że wszystko skończy się w sądzie a tutaj to już pole popisu będą miały PZP i PFPS które mam nadzieję będą wspierać oskarżonych. A w sądzie wystarczy udowodnić że poker to nie jest gra hazardowa... (przypadek z francji jak dobrze pamiętam(?) Oczywiście łatwo się piszę ale czas wszystko pokaże
Z tego co wiem to sad nie bedzie interesowalo czy poker to sport czy nie bo on bedzie mial za zadanie sprawdzic czy wszystko bylo zgodnie z prawem. A jak wiemy wg ustawy nie bylo zgodnie z prawem i nie mozna organizowac turkow. To nie USA;p
ja już dałęm sobie spokój z tą konspiracją w Polsce. Mam z Krakowa sto pare kilometrów na Słowacje, jedziemy na weekend i gramy palimy i pijemy legalnie. Jak się pogra dwie nocki w turku i cash to człowiekowi starczy na jakiś czas emocji. A ludzie wyluzowani bardziej jak w PL. Polecam granie u naszych sąsiadów w Polsce szkoda ryzykować za pare złotych.
Zmienia, bo na punkty mozna grac, tylko chodzi o to zeby sie chlopaki nie wysypali pod naporem SC, a jak wyzej napisane, czesc zeznac nie zgadza sie ze soba wiec pewnie ktos wymiekl i podyebal organizatora
Napisane przez Piromanek
Kumpel pojechał dziś tam grać![]()
też miałem jechać ale o 14 nadal miałem promile![]()
Przynajmniej szlugi mu daj jak będziesz mu paczkę na widzenie niósł