Mam pytanie, czy korzystanie z tej usługi nie koliduje z rakebackiem na ftp
Na jakiej zasadzie to działa?
Dziala to tak: jak ugranie odpowiednia liczbe punktow (tam powiedzmy 3,5k) w miasiacu to dostajecie np dostep do CR na 2 tygodnie. Z tego co sie orientuje - nie ma to zadnego zwiazku z RB.
Witam,
to nie ma żadnego związku z rb. Można śmiało korzystać
CR > Stox
Pozdrawiam
Dwa pytanka:
1) A te punkty się liczy od 1 do 31 dnia miesiąca? Czy jak się zarejestruje np. dzisiaj to będę miał naliczane od dziś do 14 stycznia?
2) I czy to jest jednorazowa sprawa czy można korzystać co miesiąc?
Napisane przez kamael9
Dwa pytanka:
1) A te punkty się liczy od 1 do 31 dnia miesiąca? Czy jak się zarejestruje np. dzisiaj to będę miał naliczane od dziś do 14 stycznia?
2) I czy to jest jednorazowa sprawa czy można korzystać co miesiąc?
tak
2 co miesiąc
a jak zdobędziesz np tylko 25% punktów w danym miesiącu to przedłużą ci o tydzień
dostaliscie juz dostep na marzec do cr ? pytam sie bo nie dostalem, rejestrowalem sie pod koniec lutego i wyrobilem 100% punktow ftp, teraz jak widze w February Earnings nic mi sie nie wyswietla...
Mam tak samo, ale trzeba poczekać. Dostęp aktywuje się czasem 2 dnia miesiąca, tak czytałem.
gram na Ftp - ale nic o tym nie wiem - moglibyście napisać co i jak - gdzie się tego szuka i o co dokładnie chodzi - pozdro
obraski - http://www.trulyfreepokertraining.com/
generalnie musisz ugrywac w miesiacu dana ilosc puntkow ftp zeby otrzymac darmowy dostep do serwisu cardrunners.
Bez problemu ugrywam 5000 Full Tilt Points, i nigdy nie dostałem info o Card Runners. Może mi ktoś wyjaśnić jak dostać członkostwo?
wchodzisz na ich stronke, rejestrujesz sie, podajesz swoj nick i od tego momentu zaliczaja twoje punkty,easy peasy