Przejdź do forum
Truly Free Poker Tr...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Truly Free Poker Training?

12 Posty
11 Użytkownicy
0 Reakcje
1,259 Wyświetlenia
SKAMONE

Mam pytanie, czy korzystanie z tej usługi nie koliduje z rakebackiem na ftp
Na jakiej zasadzie to działa?

11 odpowiedzi
Sterwor

dolaczam sie

shin0bi69

Dziala to tak: jak ugranie odpowiednia liczbe punktow (tam powiedzmy 3,5k) w miasiacu to dostajecie np dostep do CR na 2 tygodnie. Z tego co sie orientuje - nie ma to zadnego zwiazku z RB.

salyk

Witam,

to nie ma żadnego związku z rb. Można śmiało korzystać ;)
CR > Stox

Pozdrawiam

Dwa pytanka:
1) A te punkty się liczy od 1 do 31 dnia miesiąca? Czy jak się zarejestruje np. dzisiaj to będę miał naliczane od dziś do 14 stycznia?
2) I czy to jest jednorazowa sprawa czy można korzystać co miesiąc?

murkins

Napisane przez kamael9
Dwa pytanka:
1) A te punkty się liczy od 1 do 31 dnia miesiąca? Czy jak się zarejestruje np. dzisiaj to będę miał naliczane od dziś do 14 stycznia?
2) I czy to jest jednorazowa sprawa czy można korzystać co miesiąc?

tak
2 co miesiąc
a jak zdobędziesz np tylko 25% punktów w danym miesiącu to przedłużą ci o tydzień ;)

v31dt

dostaliscie juz dostep na marzec do cr ? pytam sie bo nie dostalem, rejestrowalem sie pod koniec lutego i wyrobilem 100% punktow ftp, teraz jak widze w February Earnings nic mi sie nie wyswietla...

casalinga87

Mam tak samo, ale trzeba poczekać. Dostęp aktywuje się czasem 2 dnia miesiąca, tak czytałem.

gram na Ftp - ale nic o tym nie wiem - moglibyście napisać co i jak - gdzie się tego szuka i o co dokładnie chodzi - pozdro

v31dt

obraski - http://www.trulyfreepokertraining.com/

generalnie musisz ugrywac w miesiacu dana ilosc puntkow ftp zeby otrzymac darmowy dostep do serwisu cardrunners.

Byqu

Bez problemu ugrywam 5000 Full Tilt Points, i nigdy nie dostałem info o Card Runners. Może mi ktoś wyjaśnić jak dostać członkostwo?

Kaeresen

wchodzisz na ich stronke, rejestrujesz sie, podajesz swoj nick i od tego momentu zaliczaja twoje punkty,easy peasy