Czy ftp bierze jakąś prowizję przy wypłacie i czy lepiej na konto czy przez netellera lub moneybookers?
Ja wypłacam przez moneybookers i tam chyba nie ma żadnych prowizji pobieranych przez FTP (jedynie opłaty MB), jedyny koszt jaki się ponosi na rzecz FTP to nieco mniejszy rackeback ze względu na wypłatę.
Co to tego czy na konto czy MB/Net - to chyba lepiej w dzisiejszych niepewnych czasach wybrać MB/Net.
nie ma żadnych opłat i pewnie, że lepiej na MB/Net - jeśli nie chcesz wypłacać to nie stracisz nic, a jeśli chce wypłacić, to faktycznie bezpieczniej i mniej stracisz, a poza tym, jak masz kartę, to możesz płacić z karty po dość dobrym kursie (a na pewno lepszym niż przy wypłacie na konto bankowe)
edit:
ach no i jedyną właściwie "opłatą" pobierana przez FTP to jest właśnie ciut zmniejszony rakeback, ale o ile dokładnie to nie pamiętam, gdzieś było o tym na forum
no nie, stracisz na przewalutowaniu jak będziesz chciał w plnach wypłacić albo zapłacić za coś w sklepie
Witaj,
jeśli masz konto w $ na Neteller/Moneybookers to na przelewach FTP -> Neteller/Moneybookers oraz Neteller/Moneybookers -> FTP nic nie tracisz .
Natomiast jeśli chcesz wypłacić na konto bankowe (które masz w PLN) to tracisz na przewalutowaniu (kursy są trochę zaniżane) i często twój bank pobiera jakąś opłatę za dokonanie takiego przewalutowania.
Pozdrawiam
Ja już czekam 4 dzien na wypłatę i figa. Nawet nie raczą odpowiadać na maile. Co za ..... Na starsach pieniązki w kilkanascie minut, a tu weryfikują 4 dni i nic. Ktoś z Was też czekał tak długo ? I jakie były powody oczekiwania.
ja ostatnio mam w 1 dzień kase z ftp , nawet wczoraj w nocy jakby z automatu na mb, kiedyś raz czekałem tydzień prawie na meile odpowiadali regułką , że mają dużo tranzakcji
nie masz co się martwić musisz poczekać
a czy potrzebna jest autoryzacja konta na MB?? bo przy próbie wpłaty na full tilt mam problem.
Napisane przez tomex111
nie masz co się martwić musisz poczekać
Doczekałem się. Powodem ponoć była duża ilość transakcji, tak jak napisałeś.
Napisane przez kasperek17
a czy potrzebna jest autoryzacja konta na MB?? bo przy próbie wpłaty na full tilt mam problem.
Przy wpłacie z MB raczej nie ma problemu.
edit: znalazłem w innym temacie.
Napisane przez kasperek17
no ja chyba też czekam na ten kod, bo nie mogę wpłacić na FTP
To jest ten twój problem. Oczywiście musisz czekać aż MB zweryfikuje twój adres, dopiero wtedy bedziesz mógł w pełni korzystać z konta MB.
dzięki. jakoś do tego doszedłem, ale ani na stronie MB, ani FTP ani tu nie było tego opisanego. coś gdzieś wyczytałem o autoryzacji konta bankowego jeszcze, też trzeba??