Przechodząc do meritum nie wiem dla kogo jest ten poker room, ale przedstawię wam moje spostrzeżenia.
Plusy
+ Poziom graczy, chociaż też nie jest jakoś powalająco jeśli ktoś liczy, że tam mamy panujący 2008 rok to grubo się przeliczy
Minusy
- Max 3 stoliki
- Bardzo krótki timebank co praktycznie przy graniu 3 stolików przy jakieś akcji powoduje sitout na innym stole ( nie ma opcji automatycznego włączenia timebank trzeba to za każdym razem robić ręcznie)
- Brak automatycznego dopełniania stacka w grach cashowych za każdym razem musimy to robić ręcznie
- Możliwość wkupienia się za 20bb przez co jest bardzo dużo shortów co w dużej mierze zabija vaule grania 100bb deep
- Bardzo mało otwartych stolików mamy dosłownie po kilka na każdy limit do NL100 włącznie.
- Uboga oferta MTT dosłownie kilka turniejów dziennie buy-in od 0,1$ do 50$, sam zagrałem chyba ze 4 turnieje, poziom niski ale możliwość zrobienia jakiegoś sensownego volume jest praktycznie bliska zeru przez limit 3 stolików.
- Spiny 8% raku maksymalne stawki 5$

- Nie odpalisz na emulatorze

Podsumowując to nie wiem dla kogo jest ten room bo żaden grinder pokerka nie przyjdzie tutaj grać ze względu wymogu grania na telefonie, traffic również nie powala a sam poziom graczy myślę, że nie rekompensuje straty volume vs normalny room
Moja ocena 2.5/10 może jak lubisz zagrać sesję na przysłowiowym tronie to wtedy warto zainteresować się taką apka.