Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Recenzja

99 Posty
43 Użytkownicy
0 Reakcje
40.3 K Wyświetlenia
michal19888

Przechodząc do meritum nie wiem dla kogo jest ten poker room, ale przedstawię wam moje spostrzeżenia.

Plusy

+ Poziom graczy, chociaż też nie jest jakoś powalająco jeśli ktoś liczy, że tam mamy panujący 2008 rok to grubo się przeliczy

Minusy

- Max 3 stoliki

- Bardzo krótki timebank co praktycznie przy graniu 3 stolików przy jakieś akcji powoduje sitout na innym stole ( nie ma opcji automatycznego włączenia timebank trzeba to za każdym razem robić ręcznie)

- Brak automatycznego dopełniania stacka w grach cashowych za każdym razem musimy to robić ręcznie

- Możliwość wkupienia się za 20bb przez co jest bardzo dużo shortów co w dużej mierze zabija vaule grania 100bb deep

- Bardzo mało otwartych stolików mamy dosłownie po kilka na każdy limit do NL100 włącznie.

- Uboga oferta MTT dosłownie kilka turniejów dziennie buy-in od 0,1$ do 50$, sam zagrałem chyba ze 4 turnieje, poziom niski ale możliwość zrobienia jakiegoś sensownego volume jest praktycznie bliska zeru przez limit 3 stolików.

- Spiny 8% raku maksymalne stawki 5$

- Nie odpalisz na emulatorze

Podsumowując to nie wiem dla kogo jest ten room bo żaden grinder pokerka nie przyjdzie tutaj grać ze względu wymogu grania na telefonie, traffic również nie powala a sam poziom graczy myślę, że nie rekompensuje straty volume vs normalny room

Moja ocena 2.5/10 może jak lubisz zagrać sesję na przysłowiowym tronie to wtedy warto zainteresować się taką apka.

Odpowiedz
Cytat
98 odpowiedzi
rivelino21

Gwoli ścisłości : stolików otwartych jest znacznie wiecej niż kilka na jeden limit.Np. w limicie 2-10$ jest 11 stolików, tak samo w limicie 4-20$.W limicie 8-40$ sa 4 a w limicie 12-60$ jest 10 stolikow. W najmniejszym limicie czyli 0,4-2$ jest 12 stolikow.Przewaznie full obłozenie.Te liczby się oczywiście zmieniaja ale traffic jest naprawde coraz wiekszy. Natomiast co do turnieji MTT to jest ich średni po kilkanascie na dobę nie liczac kilku freerolli. Nie wiem skąd to błedne info o zaledwie kilku turniejach.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

Wiadomo to tylko dodatek do normalnych roomów ale przykładowo jesteś w podróży i można sobie wtedy na telefonie odpalić ;)

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Na hu sng jest 10% rake. Gry sa łatwe i oczekuje sie troche na przeciwników. Przy takim rakeback mozna poklikac :)

Odpowiedz
Cytat
grzeg10

i nie ma Polski na liscie podczas weryfikacji

Odpowiedz
Cytat
michal19888 Autor wątku
michal19888

Napisane przez retrograde87
Na hu sng jest 10% rake. Gry sa łatwe i oczekuje sie troche na przeciwników. Przy takim rakeback mozna poklikac :)

Właśnie chciałem zobaczyć jak to wygląda odpaliłem 1 hu sng za 1$ i po 5 minutach czekania na rywala zrezygnowałem

Odpowiedz
Cytat
Moderator
retrograde87

Jak to azjatycki room to w godzinach rannych powinien byc wiekszy ruch.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Dzięki michal19888 za recenzję apki.

Część rzeczy, które skrytykowałeś, wynika po prostu z nastawienia tego roomu na pozyskiwanie rekreacyjnych graczy. Dzięki temu poziom przeciwników powinien być niższy.

Przekażemy KKPoker Twoje uwagi na temat zbyt krótkiego timebanku, braku auto-rebuya i możłiwości wkupienia się za jedyne 20BB, co zabija grę.

W SpinUp rake to 8%, ale z 50% rakebacku efektywnie wynosi 4%, co daje podobną wartość jak na innych roomach z uwzględnieniem rakebacku. KKPoker dopiero niedawno wprowadziło ten format i zapewne będą jeszcze nad nim pracować (w tym mogą dodać wyższe stawki).

MTT: rzeczywiście oferta nie jest jeszcze powalająca i nie pozwala na grind przez cały wieczór. To jest ciągle mały room, na razie jest w harmonogramie parę fajnych turniejów z overlayami, a wraz ze wzrostem trafficu oferta MTT zapewne zostanie prędzej czy później rozszerzona.

Heads-Up: 10% rake'u to za dużo - może ustawili taki, żeby przekierować ruch do innych gier przez co czas oczekiwania na przeciwnika jest długi. Przekażemy to.

Co do trafficu: ze względu na to, że jest to azjatycki room największy ruch powinień być rano i wczesnym popołudniem, a nie wieczorem jak na innych, europejskich roomach.

Dzięki za wszystkie opinie, przekażemy je do KKPoker.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

czesc spinek,czy mozesz rowniez przekazac do KKPoker team zeby byla mozliwosc zamieniania $ na big blindy w grach cash,dzieki i pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Rinnok

A jest możliwość żeby wysłali hh i import do trackera??

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

@RafalRafall

Przekażemy tę sugestię, ale nic nie możemy obiecać, ponieważ ten room w założeniu chce być przyjazny graczom rekreacyjnym, więc mogą nie chcieć wprowadzać funkcji/opcji skierowanych bardziej do grinderów.

@Rinnok

Oficjalnie nie ma wsparcia dla hand history. Zawsze można zapytać bezpośrednio w ich supporcie: info@kkpoker.net

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Napisane przez spinek
@RafalRafall

Przekażemy tę sugestię, ale nic nie możemy obiecać, ponieważ ten room w założeniu chce być przyjazny graczom rekreacyjnym, więc mogą nie chcieć wprowadzać funkcji/opcji skierowanych bardziej do grinderów.

Dzięki za odpowiedz,jestem graczem rekreacyjnym,grinderzy/gracze pro nie grają na telefonach:) ale wole przegrywać pieniążki w bb niż w $ 🙂jak się tego nie widzi to jakoś tak mniej boli hehe

Odpowiedz
Cytat
Blad3K

Ja przepraszam bardzo, ale trochę śmiechłem na sugestie że jak Spinek poprosi to dodadzą nową funkcje :f_biggrin:

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Podrzucić sugestię zawsze można ;)

Z tego co się dowiedzieliśmy taka funkcja jest planowana, ale nie jest to szczególny priorytet i na razie mowa jest o jej wprowadzeniu gdzieś w połowie roku.

Odpowiedz
Cytat
RafalRafall

Napisane przez spinek
Podrzucić sugestię zawsze można ;)

Z tego co się dowiedzieliśmy taka funkcja jest planowana, ale nie jest to szczególny priorytet i na razie mowa jest o jej wprowadzeniu gdzieś w połowie roku.

Dzięki za odpowiedz🙂fajnie jakby jeszcze zrobili możliwość ukrycia stanu konta tak jak jest na pokerstars,chodzi mi o Hide balance w lobby głównym.
Jeszcze mam takie pytanko:przesłałem dokumenty do nich tj.ID i czekam na weryfikacje już chyba 3 dni,czy to u nich normalne czy powinienem do nich pisać ?

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Wydaje się, że może to tyle trwać, biorąc pod uwagę np. ten post: https://polska.pokerstrategy.com/forum/thread.php?postid=4803236#post4803236

O ukrycie stanu konta zapytamy :)

Odpowiedz
Cytat
Cfany

Czesc,

Z must have feature'ow, z mam nadzieje wysokim priorytetem, to przydaloby sie moc ustawic, zeby wejscie na stol bylo z max buy-in odrazu. Poki co zawsze jest min buy-in.

Odpowiedz
Cytat
mampokera

.

Odpowiedz
Cytat
BenitodeSoto

A czy można im podrzucić sugestię żeby mieli support? Albo jeżeli mają to żeby odpowiadali ma maile :-). Sprawdzałem rakeback i nie dostałem zwrotu z jednego z turnieju, zapytałem i czekam 4 dzień na odpowiedź - może to tak długo trwa ale to chyba za długo.

Odpowiedz
Cytat
Główny administrator
spinek

Cześć BenitodeSoto,

A w tym turnieju był overlay? Jeśli w turnieju występuje overlay, może nie nastapić zwrot lub może nastąpić on tylko częściowo. Jeśli suma wpisowych wraz z rake nie przekracza sumy gwarantowanej w turnieju, zwrotu nie będzie (rake idzie na pokrycie overlayu).

Co do supportu, z tego co słyszałem odpowiadają w około 2-3 dni. Jeśli po drodze był weekend, pewnie czas może ulec wydłużeniu.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat