Siema,
dzięki za odpisanie. Mam nadzieje, ze kwestia nicku i jego koncówki nie była jedynym powodem.
Szczerze mówiąc ?? Nie mam pojecia dlaczego mam to "RNMD" - po prostu jakis czas temu, poprosilem o przypomnienie hasla na maila i ponownie zalogowalem sie na strone. Nie pamietam tez okolicznosci rejestracji konta, i biorac pod uwage, ze sam zauwazylem kilka osob z ta koncowka obstawiam - ze to z automatu przedzielony jakis text przy formularzu rejestracji.
nie ma w tym zadnego klucza.
co do moim planów i NL2 i korpo i tego wszystkiego.
Slyszalem bardzo duzo opinii, ze NL2 to sieczka rąbanka. Słyszałem również sporo rekomendacji, aby nawet nie odpalać tego - nie w kwestii bankrolla i ewentualnego jego budowania bądź tracenia - ale po prostu na jedno i drugie to jest mega strata czasu. To ze pracuje w korpo to tez nie jest tak, ze moge sobie shootowac NL25 dla wlasnej fanaberii. Pozwolilem sobie wplacic malego zaskorniaka, zeby sie sprawdzic. Oprocz tego czy przejde NL2 wazniejsze dla mnie mindset. Regualrnosc, podejscie do pokera, podejscie do downswingow, do tiltu, wplyw tego wszystkiego na decyzje itd.
Na dzien dzisiejszy do tej upragnionej 100 brakuje mi 38 dolców. Jak bedzie dobrze szlo, tak jak sobie zakladam powoli regularnie, moze wczesniej - tak jak mowisz, przy 75 wejde na 5.
Tez nie che robic z tego projektu zycia, ze mam smieszne 60 dolcow, spuszczam sie nad jakims NL2 i robie z tego wielkie halo.
Tu w tym watku najwazniejsza jest dla mnie regularnosc - ale dziekuje ci mocno za dobre rady i nie powiem,,, jest duza szansa ze pojde za twoja rada.
Kiedys jak mialem w rollu blikso 800$, siedzailem dosyc czesto na NL10 bylem rowniez na NL25 okazjonalnie i ta zabawa nie trwala 1 wieczor. Zdarzalo sie stracic BI, ale zdarzalo sie wyjsc na koniec sesji z bardzo ładnym plusem. Moze to byc dobry prognostyk, a moze tez za niski wolumen zeby wydawac opinie.
Plan jest taki, ze do tych 75 na pewno gnije na NL2. dzis na pewno usiade do kompa i zobaczymy jak wyjdzie
dzieki raz jeszcze za odzew
pozdro !