Cześć! Od dobrych kilku tygodni myślałem juz o założeniu bloga, ale jak na razie nie udało się z różnych powodów. Dziś to się zmienia. Zakładam że blog pomoże mi jeszcze bardziej nabrać systematyczności, moja mobilizacja się zwiększy, będę mógł się więcej/lepiej/skuteczniej uczyć dzięki waszym radom i będę mógł liczyć na wasze wsparcie przy downswingach ;D.
Będę sie dzielił tutaj moimi wynikami, przemyśleniami, planami, trudnymi rozdaniami i co tam jeszcze przyjdzie mi do głowy związanego z pokerem.
Napiszę jeszcze coś o sobie. Mieszkam w Bytomiu, mam 23 lata, studiuje na polibudzie w Katowicach. Na co dzień trenuje piłkę nożną, lubię pomachać sztangą czasem, jeździć na rowerze i ogólnie inne sporty. Interesuje sie samorozwojem ( lubię czytać książki z tej tematyki, chodzić na szkolenia). Często zdarza mi się wyskoczyć na imprezę, czy koncert. Ogólnie słowa „zabawa” i „rozrywka” nie są mi obce. Wiem że solidna gra na wysokich stawkach może zagwarantować mi takie życie jakie sobie wymarzyłem, więc będę do tego dążył z całych sił ;).
W pokera pierwszy raz zagrałem trochę ponad 2 lata temu, ale tak na poważnie uczę sie i gram od ok 5 miesięcy. Próbowałem różnych odmian z różnymi skutkami. Po długim namyśle i przetestowaniu prawie wszystkich rodzajów gierek pokerowych zdecydowałem sie na 6max HT 3,5$ + raz w tygodniu sesja MTT, z myślą o celu długoterminowym jakim jest zdobycie na P* statusu Supernova Elite. Cel odległy, ale moim zdaniem osiągalny jeśli włożę w swój rozwój pokerowy serce i mega dużo czasu.
Życzcie powodzenia
EDIT!
Po dłuższych przemyśleniach uznałem że będzie to blog typowo pokerowy. Nie będzie tutaj opisywanych pozostałych celów. Te które opisywałem wcześniej usunąłem.