Witam,
kupilem sobie kiedys lapka z wgranym systemem. Mam klucz do niego i chcialem zrobic formata. Czy wie ktos skad moge sciegnac ta wersje systemu? Szukalem na stronach Microsoftu ale jakos nie moge tego ogarnac:)
Ja mam samsunga, to wlasnie oni dostarczaja system wiec z nimi trzeba gadac. Moj laptop ma wbudowane przywracanie poczatkowego stanu. Trzeba uruchomi kompa trzymajac F4 i wtedy formatujesz sobie dysk i zostaje zainstalowana nowa kopia systemu.
Przed formatem wypal sobie recovery. Moze byc ukryte i bedziesz musial poszukac. Zazwyczaj jest czytelne i w all progs dodatkowo jest aplikacja obslugujaca stawianie systemu i wypalanie img.. albo przez panel poszukaj.
przy uruchamianiu lapka próbuj naciskać klawisz F4, F8 bądź F12. powinno rozpocząć się instalowanie systemu od nowa i format dysków
Ja nadusisz F4 to odpala sie Recovery i wtedy mozesz przywrocic system do stanu poczatkowego ponoc dysk tez sie formatuje (powiedzial pan z obslugi klienta) chociaz napisane jest ze dane sa nadpisane tylko