Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

VPN

13 Posty
7 Użytkownicy
4 Reakcje
2,397 Wyświetlenia
tolekbana94

Hej, ostatnio wykupiłem CyberGhosta, żeby przypomnieć sobie jak fajnie się gra na real money. I wyskakuje mi komunikat, że pokerstars nie oferuje gry na pieniądze w moim regionie. Ktoś ma pomysł co jest nie tak ? Czy mam jakoś zle ustawiony ten VPN czy może coś w ustawieniach P* zmienić ? Bardzo dziękuje za odpowiedzi.

Odpowiedz
Cytat
12 odpowiedzi
Kidmann84

A po co Ci Cyberghost, żeby grać na Ps. Wystarczy, że windowsie zmienisz DNS na google i wszystko śmiga. A poza tym za korzystanie z VPN na Ps jest ban.

Odpowiedz
Cytat
tolekbana94 Autor wątku
tolekbana94

okej, dzięki za odpowiedz.

Odpowiedz
Cytat
tolekbana94 Autor wątku
tolekbana94

A żeby wpłacić pieniądze nie trzeba mieć VPN-a ?

Odpowiedz
Cytat
Kidmann84

Skrill lub neteller jest potrzebny do wpłacania i wypłacania hajsu.

Odpowiedz
Cytat
koval21

Za VPN'a co najwyżej bana możesz zarobic od Starsów.

Odpowiedz
Cytat
Meldur

Napisane przez Kidmann84
A po co Ci Cyberghost, żeby grać na Ps. Wystarczy, że windowsie zmienisz DNS na google i wszystko śmiga. A poza tym za korzystanie z VPN na Ps jest ban.

Witam,wyślesz link do jakieś stronki jak zmienić ten DNS bo średnio się znam na kompach :/
Jeżeli dokonam tych zmian to będę mógł grać na wszystkich platformach pokerowych czy tylko na PS???

Odpowiedz
Cytat
pzareba

Napisane przez Meldur

Napisane przez Kidmann84

Witam,wyślesz link do jakieś stronki jak zmienić ten DNS bo średnio się znam na kompach :/
Jeżeli dokonam tych zmian to będę mógł grać na wszystkich platformach pokerowych czy tylko na PS???

Będziesz mógł grać wszędzie a dodatkowo otwierać strony , które są blokowane przez polskie urzędy

Odpowiedz
Cytat
Meldur

A podpowiesz jak to zmienić??? Średnio znam się na tym znam :/

Odpowiedz
Cytat
Pieczara
Meldur

Ok

Odpowiedz
Cytat
Meldur

hej,zmieniłem wszystko jak w instrukcji powyżej,ale strona bwin nie działa. Czy bwin w ogóle nie działa w Polsce czy tylko u mnie? :P

Odpowiedz
Cytat
Panmorz

Napisane przez Meldur
hej,zmieniłem wszystko jak w instrukcji powyżej,ale strona bwin nie działa. Czy bwin w ogóle nie działa w Polsce czy tylko u mnie? :P

bWin już od wielu lat nie działa w Polsce.

Odpowiedz
Cytat