Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

telefon/smartfon do pokera ?

101 Posty
60 Użytkownicy
3 Reakcje
21.1 K Wyświetlenia
wc3razor

Cześć jako że dojazd do pracy zajmuje mi około 1h jazdy busem chciałbym kupić jakiś smartfon/tel na którym bym mógł sobie swobodnie grać i się nie nudzić w drodze. Jestem kopmletnie zielony w tym temacie nigdy nie interesowalem sie takim czyms ba od 4 lat uzywam avili xD Bylibyście wstanie coś doradzić polecić w przedziale 400-600 zł ?

Odpowiedz
Cytat
100 odpowiedzi
Michail00

Myślę, że w tym przedziale najlepszym telefonem będzie Samsung Galaxy Ace 2 cena na allegro 500-700 zł więc wystarczy poczekać na okazje i na 100% znajdziesz coś do 600 zł.

Dodam że P* chodzi bardzo fajnie po wifi czy po 3g.

Odpowiedz
Cytat
Escraku

Ja wczesniej gralem na xperia neo V. Ze stracilem ten telefon, to wlasnie zakupilem Ace 2. Jesli chcesz moge Ci powiedziec jak sie sprawuje ten telefon gdzies tak po 10, wtedy juz bede go raczej mial. Sam zastanawialem sie z dobry dzien co wybrac, no i padlo na Ace 2, bo jednak w tej cenie nie ma nic lepszego, a ze milo wspominam Avile i wytrzymalosc baterii, to byl prosty wybor. Ja kupilem za 624zl z przesylka, nowke z allegro.

Odpowiedz
Cytat
siekov

ja mam galaxy s2 i nie narzekam na niego, świetny tel. do pokera ;P

ja zakupiłem go w Orange na abonament za 1zł przy abonamencie 89,99 lecz mam zniżkę gdyż posiadam internet od nich i płacę 75zł

mam nielimitowane rozmowy do Orange kupe minut których nie przegadam do innych sieci wymiennych na sms (tyle tego ze tez praktycznie nielimitowane xD) no i co najważniejsze 1,5giga internetu gdzie w styka na miesięczna grę w pokera razem z solidnym serfowaniem na internecie

nie wiem jak teraz z ofertami, ale ja ze swojej jestem zadowolony i kupiłem to pól roku temu.

Odpowiedz
Cytat
Escraku

Mam juz tego Ace 2. Jak na pierwszy dzien, o wiele lepsze wrazenia od Neo V. Wszystko chodzi plynniej, no i przez 2h instalowalem/sciagalem wszystkie programy i spadlo 20% na nowej baterii, wiec moim zdaniem to dobry wynik, gdzie przy neo v pierwsze 2h to bylo jakies 40% baterii. Wiec pare ladowan i bedzie lepiej trzymac. Ekran jest lepszy i tak jak juz pisalem plynniej to chodzi wszystko. No ale gdyby mi rozmiar nie przeszkadzal bralbym galaxy sII, zalezy kto co lubi, dla mnie jest za duzy, 3,8 styka w sam raz ;)

Odpowiedz
Cytat
wc3razor Autor wątku
wc3razor

fajnie dzięki za opinie czekam tylko na wyplate i bede sie przymierzał do zakupu w takim razie :nh

Odpowiedz
Cytat

Moge polecic LG p880 4x hd. Swietnie nadaje sie do gry . Choc nie polecam tego robic bo zwykle pali sie na tym hajs :D

Odpowiedz
Cytat
wc3razor Autor wątku
wc3razor

cena troche zaporowa xD
http://allegro.pl/samsung-galaxy-ace-s5830i-bezloka-gw24-2gb-sklep-i3371612532.html

Co myślicie brać od ręki ?

Odpowiedz
Cytat

Wydaje mi się, że podesłałes link do ace 1, a Ty chcesz kupić 2 :))

Odpowiedz
Cytat
wc3razor Autor wątku
wc3razor

fakt duren ze mnie :)

Odpowiedz
Cytat
Escraku

Ja kupilem nowke z allegro za 624zl wraz z kosztem przesylki :) (jakis sklep, mial kilkanascie sztuk)

Odpowiedz
Cytat
aldon7

hej,

dobrze ze jest taki watek bo, tacy jak ja by zgineli :)

Przedstawie sprawe, moze ktos doradzi cos madrego :D

Jezeli chodzi o telefony to ja zatrzymalem sie gdzies na epoce kamienia lupanego. Nie ogarniam tematu zupelnie. Telefonu uzywam tylko jako budzika, a pewnie gdyby nie to ze dziewczyna lubi sobie zadwonic, to bym sie z kims na prawdziwy budzik wymienil :D. Do tej pory mam jakas nokie czarno biala kupiona jakies 10 lat temu.

Nigdy nie zmienialem telefonu ani operatora i tutaj pojawia sie problem :)

Szukam czegos na czym da sie grac w poksa. Zmieniam chate i bede smigal kawalek na uczlenie i w druga strone. W miedzyczasie moglbym cos pograc.

Nie interesuje mnie drogi telefon. Dla mnie musi miec 2 opcje: budzik i mozliwosc gry (najlepiej bez zawieszania sie). Reszta bajerow nie ma znaczenia.

I teraz pytanie do publicznosci :D
poprzegladalem sobie oferty, ktorych warunki mnie interesuja tylko... nie wiem czy na tych telefonach w ogole da sie grac :) a zanim skocze do salnonu chcilabym cos wiedziec bo mi wcisna jakis shit i okaze sie ze nie da sie grac ^^

Sony Xperia E
Huawei Ascend W1
Sony Xperia miro
Huawei Ascend Y300
Huawei Ascend G300
Samsung Galaxy Trend
Sony Xperia J
Nokia Lumia 520
Sony Xperia Tipo
LG Swift L3

Czy na ktoryms z tych telefonow da sie w miare sprawnie grac?

Odpowiedz
Cytat
Michail00

Siema, no masz kilka telefonów do wyboru ale nie wszystkie będa się nadawać do grania na P*. No najważniejsze jest żeby w sklepie była dostępna aplikacja P* z tego co się zorientowałem to jest dostępna na iOS, android natomiast na Windows Mobile nie jest dostępna więc odpadają telefony z WM, czyli:

- Nokia Lumia 520
- Huawei Ascend W1

Reszta posiada androida ale jest wymagana rozdzielczość ekranu nie mniejsza niż 800x480, z tego powodu odpadają:

- LG E400 Swift L3
- Sony Xperia miro
- Sony Xperia E
- Sony Xperia tipo

Więc do wyboru zostają:
- Sony Xperia J
- Samsung S7560 Galaxy Trend
- Huawei Ascend G300
- Huawei Ascend Y300

Najlepiej wygląda Y300, dwurdzeniowy procesor, największa pojemność baterii - tyle że nie jestem pewny jakości tych telefonów. Musisz poczytać.
Ja osobiście wziąłbym chyba Samsunga albo Sony jakoś mam większe zaufanie do tych marek. Polecam Ci stronę telepolis.pl jest tam porównywarka, która na pewno Ci pomoże.

Odpowiedz
Cytat
aldon7

super dzieki wielkie za pomoc.

Mam tylko jeszcze jedna sprawe. Zapomnialem dodac ze interesuje mnie gra na party, nie na starsach.

To cos zmienia?

Odpowiedz
Cytat
nommine

Soft na iOS jest dużo dużo lepszy niż na androida tak wiec mając i xperie z i iphone 4, mimo mniejszego wyświetlacza w iphone to lepiej mi sie na nim gra :fdrink

Odpowiedz
Cytat
natraj

kupiłem od chinczykow lenovo a820 za 140$ i poker zapierdala jak przecinak i to na karcie aero2 (darmowy net)

Odpowiedz
Cytat
aldon7

moglbys przyjac zapro? mam kilka pytan : )

Odpowiedz
Cytat
polacybiedacy

Ale wy jesteście marni

Wybór jest jeden

Jedyny
Najlepszy
Najdroższy
Najwiekszy
Najgłośniejszy

Samsung note 2

A filmy ogladasz wygodniej niz w swoim salonie.

Tylko jeden problem macie (za) drogi

Odpowiedz
Cytat
aldon7

budzik za 1.5k :)

Odpowiedz
Cytat
evog

również polecam note 2 :)

Odpowiedz
Cytat