Witam, przymierzam się do kupna telefonu ale kompletnie się na tym nie znam a chciałbym kupić coś, co bez problemów by mi służyło ze 2-3 lata albo i więcej. Interesuje mnie jakiś smartfon z niskiej półki (starsze modele?) w granicach 600-700zł z możliwością wykorzystania jako gps (pewnie wszystkie już to mają:) Ważne też żeby nie był zbyt delikatny bo upadki komórki to u mnie standard, generalnie nie dbam zbytnio o te przedmioty
Liczę że ktoś poleci mi coś ciekawego.
Napisane przez artur2233
Samsung Galaxy Ace
+1 jak chcesz za wiecej to kup dwojke. Ja galaxy ace za 3 stowy wyrwalem jako przejsciowy telefon i nie narzekam
Warto dołożyć do Ace 2 bo jedynka to to samo co Gio tylko z mniejszym wyświetlaczem o 0.3 cala a GIo kupisz za 450 zł nowy , telefon mam i oceniam na 3/5 . Za niedługo sam będę się przymierzał do zakupu SG Ace 2.
Przed zakupem Ace'a sprawdz czy chodza na nim pokerowe softy jesli Cie to w ogole interesuje. P* mobile potrzebuje procka arm7 a wydaje mi sie ze Ace'y maja arm6. Pancerna to byla motka defy ale to juz stary model.
W sumie nawet nie pomyślałem o tym żeby chodził tam soft p* ale w zasadzie miło by było w pracy trochę pograć
dzięki za odzew, czekam na więcej
Nie dawno zamówiłem Sony Ericsson Xperia X10 za ok.700 zł, telefon wydaje się być wystarczający. Jeżeli chcesz mieć więcej RAM to SE Xperia Arc S.
Ale to już droższa sprawa.
Witam.
Podepne się tutaj może
Potrzebuje telefonu, nie znam sie kompletnie na tych systemach androidach itp, nie wiem gdzie kupić ani nic
wymagania:
musi kosztowac do 600zl, albo na abonament ;
potrzebny jest mi do korzystania z internetu (przydalby sie jakis pakiet czy cos ), czytania pdfow, zeby mial w miare dobry aparat ( dało się zrobić zdjęcie kartki z tekstem ) ,
chce żeby mi działał pokerstars mobile, więc potrzebny jest android w wersji 2.2 lub lepszej oraz rozdzielczosc minimum 800x480,
do kompatybilnych należą:
Samsung Galaxy
Galaxy Nexus
Motorola Droid RAZR
HTC Sensation
HTC Desire
Sony Ericsson Xperia X10
Sony Ericsson Xperia X13
Acer Liquid A1
ale nie musi być koniecznie z tej listy jesli są jakies lepsze/tansze.
Fajnie jakbyscie podali jakies stronki gdzie mozna to poobczajac albo stronki gdzie sa ludzie ktorzy sie dobrze znaja na telefonach.
Pozdrawiam.
mam htc sensation i zdecydowanie polecam. szybko chodzi, rzadko kiedy zacina prawie w ogóle.
Myślę, że na tym androidowym forum znajdziesz wszystkie potrzebne informacje.
pozdro