Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tani laptop do pokera

26 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
3,459 Wyświetlenia
Asura2006

No niby wszystko się zgadza Holandia o ile mi wiadomo leży w Europie i jest w Unii także nie ma problemu. Sam mam lapka z Niemiec/szwajcarii/czegos innego i jak mi się spalił zasilacz to przysłali mi nowy bez problemu na następny dzień.

Jeszcze tylko jedno jak mi wysyłali to dla weryfikacji chcieli ode mnie nazwę firmy na jaką został zamówiony laptop (a może zarejestrowany??). Do końca nie wiem jak to działa ale ja podałem nazwę firmy od, której go kupiłem i wszystko było ok. Jak masz możliwość to się spytaj jeszcze o to.

Odpowiedz
Cytat
Petros86 Autor wątku
Petros86

Zastanawiam się, czy INTEL HD GRAPHICS 3000 pociagnie 2 monitory przy wyłączonej matrycy od lapka?

Odpowiedz
Cytat
Asura2006

powinna

http://ark.intel.com/products/53432/Intel-Core-i3-2312M-Processor-3M-Cache-2_10-GHz

to link do specyfikacji mobilnej i3 z hd3000 w połowie strony masz wydajność i funkcje karty graficznej

Dual Display Capable Yes
Macrovision* License Required No
# of Displays Supported 2

Odpowiedz
Cytat
Petros86 Autor wątku
Petros86

Mam poważny problem z tym lapkie, dzisiaj przyszedł, od razu zmieniłem dysk na sdd. Zainstalowałem na nim system i nie wykrywa mi żadnej sieci bezprzewodowej. Próbowałem kilku sterowników ze strony Della, ale to nic nie daje. Wiecie w czym może tkwić problem?

Odpowiedz
Cytat
Asura2006

sprawdź najpierw czy na tym systemie zainstalowanym fabrycznie działa, sprawźteż czy masz włączoną w biosie.

Odpowiedz
Cytat
Petros86 Autor wątku
Petros86

Zainstalowałem na próbę win8 i tam odnajude sieci. Oryginalny dysk niestety już sformatowałem.

Odpowiedz
Cytat