Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Tablet do pokera

22 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
2,145 Wyświetlenia

ddd

Odpowiedz
Cytat
21 odpowiedzi
thomaPL

starsy odpalisz na prawie kazdym
ale jezeli chcesz HMa to musisz miec tablet z Windows
Dell Venue Pro ... najlepiej z Core i3 ...ale to juz jest powazna kasa

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ddd

Odpowiedz
Cytat
Michail00

A może takie połączenie będzie lepsze: tańszy tablet + HM Cloud który chyba potrzebuje tylko przeglądarkę do uruchomienia.
Ale to pewnie tylko do analizy się przyda bo z tego co wiem P* nie zapisuje historii rąk na urządzeniach mobilnych.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ddd

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Cloud nie działa w czasie rzeczywistym na tablecie. Z tego co wiem to nie ma żadnego trackera na Android/iOS. Co do samego tabletu to ja bym poczekał aż wyjdzie HTC Nexus 9.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dd

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

jesli hud nie jest dla Ciebie priorytetem i obejdziesz sie bez niego to tak na prawde kazdy tablet sie tutaj sprawdzi i za pare stowek bedziesz mial 10'' oraz plynna gre

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Jak chcesz coś taniego to dzisiaj miały być jakieś tablety w biedronce, może nadal u ciebie będą, warto sprawdzić.

http://www.spidersweb.pl/2014/08/mytab-mini-3g-biedronka.html

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dd

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Hej zanim polecę Tobie jakieś konkretne modele to musisz wpierw zdecydować czy wolisz 7 calowy czy 10 calowy.
Na 10 lepiej się filmy ogląda i lepszy do stron itp, ale jednak te 3 cale robią i jest mniej poręczny (nie zmieści się w marynarce - trzeba dodatkowo zawsze jakąś torbe miec ze soba, czyli mobilność ograniczona) w dodatku 10 nie da się trzymac jedna reka (7 calowy na luzie w jednej lapie trzymasz w busie, aucie, gdziekolwiek).

10 bardziej się nadaje aby w łóżku czy na kanapie pobawić się tabletem, ewentualnie w jakaś podróż jak bierzesz plecak, a 7 wszedzie zabierzesz.

Co do pokera to wielkość nie ma znaczenia - i tak możesz mieć odpalony jeden stół na ekranie (jak multitablujesz, a można do 4 stołó na ps, to masz jeden stól aktywny i swapujesz).

Odpowiedz
Cytat
Crimson

kaniolbn,

Tak jak pisałem, HM Cloud nie działa na tablecie jako HUD - możesz tylko wejść przez tablet na stronę, gdzie masz rozdania, wyniki, itd.

Najlepiej by było gdybyś nam powiedział ile pieniędzy możesz wydać i ile cali cię interesuje.

Pozdro

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dd

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Nie, HUD w ogóle nie działa na tablecie.

Ja stoję nadal za tym żeby kupić Nexusa 7, bo jest to obecnie najlepszy tablet 7", który starczy ci na parę lat.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dd

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Nie, to jest tablet z Androidem i tak, polecam go bo jest to najlepszy tablet 7 cali.

Za 700 stów wersja WIFI, za ~1100 WIFI+LTE.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

dd

Odpowiedz
Cytat
kNoq001

do odpalenia PS nie potrzebny jest windows, kazdy android sobie z tym radzi
aby odpalic HUD'a z hm'a musialbys miec windowsa a jak ktos juz wyzej napisal, jest to spory wydatek
android poradzi sobie natomiast z HM Cloud bo z tego co rozumiem do tego wymagany jest jedynie dostep do neta jednak HM Cloud nie pokazuje Ci HUD'a w czasie rzeczywistym a jedynie masz dostep do rak aby np przejrzec poza sesja

Odpowiedz
Cytat
looser1987

Czy ktoś z Was mógłby mi polecić dobry do grania w pokera tablet. Dobrze gdyby miał w miarę przyzwoity aparat oraz dobra rozdzielczość ekranu. Nie musi być super szybki bo do gry mam PS3 i PSP.

Z góry dzięki za podpowiedź.

Odpowiedz
Cytat
Crimson

Najlepiej by było gdybyś podał kwotę jaką chcesz wydać na ten tablet.

Odpowiedz
Cytat