Napisane przez Tercjusz
iPad nie obsługuje flasha, więc na internecie wszystkiego nie włączysz
Sam posiadam iPada i jeżeli miałbym kupować tableta jeszcze raz to raczej wybrał bym innego. Sam sprzęt jest niezły, ale denerwuje mnie ten cały iOS, no i apple zdziera kase na czym tylko może
Za 3€ miesięcznie masz przeglądarkę obsługującą flasha, więc to raczej nie jest problem.
@Rakietman: ja posiadam iPada i sobie bardzo chwalę. Co prawda irytuje czasem to, że za większość gier trzeba płacić, ale często wiele z nich można dorwać na wszelkiego rodzaju obniżkach i promocjach, więc do przeżycia
Obsługa imo jest bardzo łatwa a i żadnych awarii jak do tej pory nie uświadczyłem (nawet w przypadku iPhone'a, którego mam już trzeci rok). No i jeżeli już byś się na niego decydował, to zdecydowanie polecam wersję z wyświetlaczem retina. W porównaniu do wyświetlaczy 'zwykłych' (niby FullHD), różnica jest kolosalna i jak dla mnie warta dopłacenia tych kilkuset złotych. No i pamięć polecam jak największą, bo mając 16GB, całkiem sporo muzyki na spotify i kilka gierek powoli zaczynam odczuwać braki w jej ilości