Zdaje mi się, że sporo osób które gra w starcrafta próbuje również swoich sił w pokerze. Jestem ciekaw czy ktoś z pokerstrategy pogrywa w starcrafta. Wpisujcie się
Kiedyś coś tam grałem. Teraz już w nic oprócz pokera nie gram bo nie mam czasu
Pozdrawiam
ja ciagle gram w stara. Raz na jakis czas na btn aa w mieszkaniu to systematycznie raz w miesiacu sie spotykamy i nocka z glowy:):)
B4 to nie kojarze, ale SD oczywiście
Azaz3L nawet na netwars jesteś. Ja też jakiś czas temu pszestałem praktycznie grać w sc, ale ze strony klanowej jeszcze mnie nie usuneli. Mój nick to BoA)Kruko(. Nadal oczywiście interesuje się sceną i kibicuje no i czekam na sc2. Gdyby nie starcraft to pewnie nigdy bym nie usłyszał o pokerze online.
Original od Mimz
ja w wacrafta pykalem troche
ktos kojarzy The.Massacre? : O
Nie wiem czemu za pierwszym razem przeczytałem że pykałeś pod takim nickiem w StarCrafta właśnie
- miałem pytać o WarCrafta bo z nim mi się kojarzy ten nick. Przynajmniej z Netwars lub innego serwisu WarCraftowego...ale moja historia z WarCraftem była krótka, teraz od czasu do czasu zagram dotkę
W StarCrafta grałem gdy miałem z kolegami sieć LAN zrobioną przez nas. W kilka osób połączyliśmy 3 budynki koncentrykiem i graliśmy w MOHAA i StarCrafta ;). Na Battku nigdy nie grałem
Original od Kruko
B4 to nie kojarze
Moze dlatego ze bylismy aktywni od poczatkow SC przez 4 lata...a pozniej czasy sie zmienily
tzw. oldschool
U mnie tak samo, gdyby nie SC nie wiedziałbym nawet o pokerze online i teraz tylko żałuje ze nie zacząłem wcześniej
B4 powinieneś i tak kojarzyć choćby przez B4- Intrudera którego przecież na NTC często można było widzieć
Ja w SC grałem online odkąd wyszedł, wiec będzie już chyba z 7-8 lat jesli sie nie walnąłem w obliczeniach
Teraz juz tylko czekam na SC2 ale zagram w niego z sentymentu i ciekawości , nie będę grał już online
Ja troche pykalem z 2-3 lata temu w sc ale to stare czasy :P, kiedy jeszcze mialem powazne plany co do tej gry ale nauka wybila mi je z glowy ;).
Teraz moze raz na pol roku zagram symbolicznie ta rundke.
Bym zapomnial, myslicie ze skad wzial sie moj nick??
Hydralisk ---> Hydra ----> Hydral -----> Lolhydral
Original od lolhydral
Ja troche pykalem z 2-3 lata temu w sc ale to stare czasy :P, kiedy jeszcze mialem powazne plany co do tej gry ale nauka wybila mi je z glowy ;).
Teraz moze raz na pol roku zagram symbolicznie ta rundke.Bym zapomnial, myslicie ze skad wzial sie moj nick??
Hydralisk ---> Hydra ----> Hydral -----> Lolhydral
![]()
![]()
![]()
haha nie wiem ile zioła misiałbym wyjarac zeby przejść takim tokiem rozumowania z Twoim nickiem
Original od Azaz3L
haha nie wiem ile zioła misiałbym wyjarac zeby przejść takim tokiem rozumowania z Twoim nickiem
![]()
oj duzo duzo
Nie ma to jak mala ewolucja
ja grywam od 2000 r
z przerwami a moj Nick... duzo tego bylo ale przewaznie BiFi
do tej pory czasem pogrywam
Ja miałem nawet swój klan
ale to stare a nawet bardzo stare dzieje, od ponad 5 lat nie gram na BN, tylko z qmplami czasem w mieszkaniu we 4.