Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Słuchawki "na szybkości"

11 Posty
6 Użytkownicy
3 Reakcje
1,102 Wyświetlenia
xDUSZEK

Cześć,

niestety moje stare słuchawki najpierw pogubiły gąbki, teraz trzeba 20 razy kabelek dobrze ustawić aby obie działały, chciałem sobie sam kupić prezent na mikołaja, nie jestem jakimś gejmerem, potrzebne będą mi tylko do muzyki, filmów, twitcha itd.

Ogólnie słyszałem bardzo wiele dobrych jak i złych opinii na temat tych słuchawek: ALLEGRO

Ktoś mógłby polecić lub odradzić, albo polecić jakieś inne w tej kategorii cenowej?

Odpowiedz
Cytat
10 odpowiedzi
Artur90

Maxell Retro DJ (I/II) + Zalman ZM-MIC1

Odpowiedz
Cytat
Vtree

SENNHEISER HD 203 lub 65

Odpowiedz
Cytat
Shippendales

zanim zaczniesz wybierac sluchawki to wpierw najwazniejsze, zebys podal zrodlo dzwieku (jesli ci zalezy na dobrym odlsuchu muzy), bo na szlabszym sprzecie niektorych słuchawek mozesz po prostu nie napedzic - takze podaj jaka masz karte dzwekowa albo playerka. Co do creativow - odradzam - dzwiek kiepski i ogolnie sam plastik ktory po paru meichach pewnie popeka - lepiej troche dolozyc i kupic cos solidniejszego.

edit: najlepszy wybór do 200zł to imo te: Link Text...
napędzi je prawie wszystko + dzwiek miodzo, jeden z najlepszych w tej pozycji , cena x2 ktora podales, ale warto - sam mialem przez pare lat

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK

Ten komputer był składany i robiony pod pokera i youtube, niczego więcej na nim nie potrzebuję, dlatego chcę kupić sobie jakieś słuchawki, byleby nie były to kerfurowskie gówno za 20zł.

Te SENNHEISER HD 203 lub 65 są zdecydowanie za drogie, nie potrzebne mi takie bajery.

Co do creative własnie nie byłem pewien, bo słyszałem wiele negatywnych opinii dlatego chciałem się dowiedzieć.

Odpowiedz
Cytat
Shippendales

no to ciezko mi doradzic cos do 100zł, bo nie mialem raczej z takimi stycznosci, w wiekszosci to nie sluchawki tylko jakies pobrzękiwacze - no ale gdybym mial wybierac coś w tym przedziale cenowym, to zdecydowałbym sie na ktores z tych:
-Link Text...
Link Text...

obydwie pary na pewno w miare dobrze zagrają - tylko minus ze nie maja mikrofonu

edit: tak w zasadzie, jak Ci zalezy, zeby miec ten mikrofon i nie jestes audofilem a muzyczka ma tam gdzies najczesciej leciec w tle, to nawet te creativy co podales nie sa takim zlym wyborem - no ale na pewno troszke przeplacisz, sam bym dal za nie max 60zł.

Odpowiedz
Cytat
semt3x1

jak nie potrzebujesz majka w komplecie to na Twoje potrzeby starcza jakies philyps'y.do stowy masz szeroki wybor.dzwiek jest spoko i sa dosc wygodne.

Odpowiedz
Cytat
xDUSZEK Autor wątku
xDUSZEK

Dzięki wielkie Panowie, te AKG K511 całkiem przyjemnie wyglądają.

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Panowie, podepnę się pod wątek

Szukam czegoś do 300 zł. Słuchawki + mikrofon. Na USB/jacka - obojętne. Zastosowanie: muzyka + gry.

Zastanawiałem się nad tym produktem: https://steelseries.com/gaming-headsets/siberia-200

Ktoś? Coś? :f_rolleyes:

Odpowiedz
Cytat
Shippendales

Kiedyś też szukałem opinii na temat Steelseries i opinie były raczej mieszane, wydaje mi się, że na nich przepłacisz. Konstrukcja słuchawek za 300zł też jakaś taka plastikowa, więc nie wiadomo jak z wytrzymałością. Gdybym miał wybierać w tej cenie coś dla siebie, szedłbym zdecydowanie w tę stronęLink Text...

Dobra konstrukcja - wytrzyma długo, no i sami prosi w cs-a na nich grają, więc raczej muszą być solidne, będzie pan zadowolony.

Odpowiedz
Cytat
kapelusznik

Napisane przez Shippendales
Kiedyś też szukałem opinii na temat Steelseries i opinie były raczej mieszane, wydaje mi się, że na nich przepłacisz. Konstrukcja słuchawek za 300zł też jakaś taka plastikowa, więc nie wiadomo jak z wytrzymałością. Gdybym miał wybierać w tej cenie coś dla siebie, szedłbym zdecydowanie w tę stronęLink Text...

Dobra konstrukcja - wytrzyma długo, no i sami prosi w cs-a na nich grają, więc raczej muszą być solidne, będzie pan zadowolony.

Wziąłem właśnie dzisiaj te

http://www.x-kom.pl/p/204464-sluchawki-kingston-hyperx-cloud-headset-biale.html

:f_love: :f_love: :f_love:

Posiedziałem trochę w temacie i HyperX wydawały się najrozsądniejsze.

Odpowiedz
Cytat