Cześć,
Mam w planach zakup słuchawek do muzyki na kompie + do słuchania muzyki na sprzęcie przenośnym (iPhone). Nie chciałbym przekroczyć granicy 400 PLN. Co w tej cenie najlepszego jesteście w stanie polecić?
Pzdr
Cześć,
Mam w planach zakup słuchawek do muzyki na kompie + do słuchania muzyki na sprzęcie przenośnym (iPhone). Nie chciałbym przekroczyć granicy 400 PLN. Co w tej cenie najlepszego jesteście w stanie polecić?
Pzdr
AKG K450 tyle w temacie ^^
Przymierzam się do zakupu tych suchawkofonów. Jakość jest wyśmienita, suchawki są wygodne i masz wymienne części takie jak np kabel, co jest świetnym rozwiązaniem.
Również poleciłbym AKG. Osobiście mam model K518LE (Michał gotestował^^) i sprawdzał się naprawdę zacnie do momentu zepsucia się jack'a. Ogólnie niezbyt problemowa usterka, więc no big deal.
Odświeżam temat bo szukam aktualnie dobrych słuchawek do laptopa. Myślałem też o bezprzewodowych. Może mi ktoś podsunie coś ciekawego. Mam na oku dwa modele Sennheiser'a i jeden Beyerdynamic'a.
Macie jakieś doświadczenie ze słuchawkami bezprzewodowymi? Jak z jakością odsłuchu???
Czy rzeczywiście są komfortowe i bezproblemowe? Czytałem coś o różnych problemach ze stacjami dokującymi. Fakt czy raczej plota?
Napisane przez Drus92
AKG K450 tyle w temacie ^^Przymierzam się do zakupu tych suchawkofonów. Jakość jest wyśmienita, suchawki są wygodne i masz wymienne części takie jak np kabel, co jest świetnym rozwiązaniem.
Nie mecza uszów takie sluchawki? Ja mega dlugo uzywalem pchelek dousznych senheisera i jak przesiadlem sie na sredniej klasy sluchawki nauszne (pchelki sie zepsuly), to po 30min uszy mnie bola i nie wiem, czy to przez to ze sluchawki sa chujowe, czy moze nie jestem przyzwyczajony. Jesli w takich nausznikach uszy nie odczuwaja zadnych bolaczek to chyba sie skusze :].
ja mam z takie i jestem zadowolony. Co prawda nie jestem żadnym audiofilem, więc o jakości się nie będę wypowiadał
http://www.tonsilnaglosnienia.pl/pl/Katalog/Tonsil-Sluchawki/MD-6200.html
Hazelasty, ja znowu nigdy nie mogłem się przyzwyczaić do słuchawek do uszu – po 10min bolały mnie uszy. A tego typu słuchawki zawsze mi odpowiadały i nie odczuwam dyskomfortu nawet po 5h ciągłego użytkowania
Fajnie chłopcy że podjęliście na nowo ten temat, ale ja bym jednak prosił o wskazówki odnośnie słuchawek bezprzewodowych. Czy jest sens kupowania takich słuchawek do laptopa, jeśli nie ma on stałego miejsca w domu i ciągle jest "w ruchu" (chodzi mi o podłączenie nadajnika do laptopa)?
Napisane przez hazelasty
Napisane przez Drus92
AKG K450 tyle w temacie ^^Przymierzam się do zakupu tych suchawkofonów. Jakość jest wyśmienita, suchawki są wygodne i masz wymienne części takie jak np kabel, co jest świetnym rozwiązaniem.
Nie mecza uszów takie sluchawki? Ja mega dlugo uzywalem pchelek dousznych senheisera i jak przesiadlem sie na sredniej klasy sluchawki nauszne (pchelki sie zepsuly), to po 30min uszy mnie bola i nie wiem, czy to przez to ze sluchawki sa chujowe, czy moze nie jestem przyzwyczajony. Jesli w takich nausznikach uszy nie odczuwaja zadnych bolaczek to chyba sie skusze :].
Ja mam K540 i za cholere więcej niż 1h to w nich nie wysiedzę. Chociaż może rzeczywiście nie jestem jakoś specjalnie przyzwyczajony.
kup sobie creative aurvana live -cena najlepsza do jakosci- albo jakies superluxy, ktore wszyscy polecaja na forach(ponoc nie ustepuja w niczym sluchawka z wyzszych polek)
Ciesze się że jednak jakieś życie się objawiło w tym wątku. Dzięki wszystkim za podpowiedzi. Kupiłem AKG k511. Bezprzewodowe odpuściłem. Nie wydałem dużo, a jestem b.zadowolony. Pozdro.