Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Servis Laptopów

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
1,006 Wyświetlenia

Witam

Jeżeli posiadasz laptopa i coś jest z nim nie tak chętnie pomoge prowadze naprawy pogwarancyjne
Moje gg 13801728

Oczywiście pomagam nieodpłatnie w ramach społecznoścu PokerStrategy harytatywnie z dobrego serca :D

4 odpowiedzi
damianpat

witamy, szczerze mówiąc to wolelibyśmy zobaczyć Twoje posty w innym dziale, ale mamy nadzieje, ze nie zostales czlonkiem naszej spolecznosci tylko po to by sie reklamowac, dlatego jesli do konca miesiaca zobacze chociaz 5 postow w innych dzialach to nie zbanuje tego tematu ;)

pozdrawiam

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie nie nie w żadnym wypadku jestem członkiem waszej społeczności ponieważ uwielbiam pokera i nie ma dwuch zdań na ten temat tylko poprostu kolega z postu powyżej FIZOLOFF poprosił o pomoc w wyborze Laptopika i pomyslalem że bede miły i pomoge tym któży mają jakieś kłopoty z tego typu szprzetem tak jak powiedziałem ja to robie bezpłatnie z checią podziele się poprostu moją wiedzą w śród graczy a co do postów to pewnie zobaczysz jeszcze nie jeden :D
Pozdro :D

kfas

Napisz moze gdzie, bo ludziom z Krakowa nie pomozesz mieszkajac w Szczecinie ;)

damianpat

spoko nie ma problemu ;)

po prostu chce Cie sklonic do aktywnosci na forum bo tu jest wielu madrych ludzi ;)