Witam! Czy ma ktoś może link do ściagniecięcia service pack 3 dla windows xp w wersji angielskiej? Tylko nie ze strony microsofta.
to nie miejsce skad pobrany jest SP determinuje czy pirat pojdzie tylko klucz na jakim windows jest aktywowany
jak jest skompromitowany albo nie przejdzie weryfikacji narzedziem do sprawdzania legalnosci
to zaden SP sie nie zainstaluje
No tak myślałem, ale to przecież nie ma znaczenia
Service packa z Microsoftu można zainstalować i na piracie. Gdziekolwiek znajdziesz SP tam będzie ten sam plik który ściągniesz ze strony producenta.
Na stronie microsoftu nie chce mi się ściagnąc. Skopiowane:
Dziękujemy za zainteresowanie pobieraniem aktualizacji z naszej witryny.
Do korzystania z tej witryny wymagany jest program Internet Explorer w wersji 5 lub nowszej.
Aby uaktualnić przeglądarkę do najnowszej wersji, przejdź do witryny sieci Web Pliki do pobrania dla programu Internet Explorer.
Jeśli korzystasz z innej przeglądarki sieci Web, najnowsze aktualizacje można uzyskać na stronie Centrum pobierania Microsoft. Najnowsze aktualizacje krytyczne oraz aktualizacje zabezpieczeń można uzyskać za pomocą funkcji Aktualizacje automatyczne. Aby włączyć funkcję Aktualizacje automatyczne:
Kliknij przycisk Start, a następnie kliknij polecenie Panel sterowania.
W zależności od używanego widoku Panelu sterowania (widok klasyczny lub widok kategorii), wykonaj jedną z następujących czynności:
Kliknij aplet System, a następnie kliknij kartę Aktualizacje automatyczne tab.
Kliknij aplet Wydajność i konserwacja, kliknij aplet System, a następnie kliknij kartę Aktualizacje automatyczne.
Kliknij odpowiednią opcję. Upewnij się, że funkcja Aktualizacje automatyczne nie jest wyłączona.
Ostatnio kumplowi instalowałem xpeka i właśnie z tym miałem problem. By nie tracić czasu skorzystałem po prostu z innego kompa i pendrive
Chyba ,że masz już zaunstalowanego service packa 2 -> wtedy możesz skorzystać z opcji instalacji firefoxa/chrome i z nich SP3 pobrać.
potrzebuje Service Pack 3 do windows 7 64bit , na stronce microsoftu coś nie widzę, z góry dzięki za pomoc
Muszę cię zmartwić bo do siodemki nie wyszedł service pack 2 o 3 już nie mówiąc.
edit: a jeśli chodzi o windowsa xp - NIE MA SP3 dla wersji 64bit
Znalazłem service pack 3 wersje angielską lecz podczas instalacji wyskakuje błąd wewnętrzny co teraz?