Witam
Mam mam problem z wyskakującymi reklamami w przeglądarce IE10. Mianowicie co kilka minut otwiera mi sie nowe okno IE z jakas zjebana reklama. poblokowałem wyskakujace okienka, zainstalowalem jakies programy co niby mają blokować wszelkiego rodzaju reklamy (adblock itp.), aż wkońcu odisntalowałem IE. i teraz te rekalmy otwierają mi sie w przeglądarce chrome, co chila otwiera sie nowa karta z jakimis reklamami.
Miał ktoś juz podobny problem i wie jak to gó**o usunąć/zablokować??
Napisane przez Forfiter88
Witam
Mam mam problem z wyskakującymi reklamami w przeglądarce IE10. Mianowicie co kilka minut otwiera mi sie nowe okno IE z jakas zjebana reklama. poblokowałem wyskakujace okienka, zainstalowalem jakies programy co niby mają blokować wszelkiego rodzaju reklamy (adblock itp.), aż wkońcu odisntalowałem IE. i teraz te rekalmy otwierają mi sie w przeglądarce chrome, co chila otwiera sie nowa karta z jakimis reklamami.
Miał ktoś juz podobny problem i wie jak to gó**o usunąć/zablokować??
Cześć. Napisz tu. Masz jakiś syf i trzeba go usunąć. Miałem to samo. Przeglądałem internet i co chwila otwierała mi się nowa karta z reklamami. Wrzuć od razu logi z OTL będzie szybciej.
Na poniższej stronie znajdziesz programik, który na pewno wykryje Ci jakieś nieprawidłowości i śmieci na Twoim komputerze:
-> http://www.malwarebytes.org/
Miałem podobne objawy i po skanowaniu powyższym programem znalazło jakieś wiruski oraz je usunęło. Od tamtego czasu mam spokój.