Co sądzicie o tym modelu? Macie jakieś ewentualne inne propozycje w tej cenie? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Parametry spoko wyglada tez ok, ale ja osobiscie w tej cenie polecalbym cos z Della lub Hp
Jak nie zalezy ci na tym by bateria trzymała 4h to kup sobie w tej cenie sony vaio z matryca HD i lepsza grafa + blueray
Sam takiego kupiłem i jestem zadowolony
http://www.sony.pl/product/vn-e-series/vpceb3z1e-bq
Napisane przez jakob2525
Parametry spoko wyglada tez ok, ale ja osobiscie w tej cenie polecalbym cos z Della lub Hp
No właśnie jakoś do Della i HP nie jestem przekonany już bardziej skłaniałem się do modeli Toshiby ale moim faworytem jest nadal ASUS chociaż opieram się tylko na pierwszym wrażeniu i suchych cyferkach bez większej wiedzy w tym temacie.
Napisane przez Brookeet
Jak nie zalezy ci na tym by bateria trzymała 4h to kup sobie w tej cenie sony vaio z matryca HD i lepsza grafa + blueray
Sam takiego kupiłem i jestem zadowolony
Nad VaIO się kiedyś zastanawiałem bo mają bardzo interesujący design ale stwierdziłem, że są trochę za drogie a mnie najbardziej zależy na mocy obliczeniowej. No i nie potrzebuje bardzo mobilnego laptopa więc szukam tylko 17".
A ma pytanie czy ktoś zna się na matrycach? Bo producenci nie podają teraz żadnych danych odnośnie nich typu jasność itd.
Jak je porównywać?