Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Problem z wczytywaniem stron

3 Posty
1 Użytkownicy
0 Reakcje
351 Wyświetlenia
innocent2102

Witam,

po przesiadce z windowsa 7 na windows 8.1 często podczas próby otwarcia nowej zakładki wyskakuje mi błąd

Spoiler

Albo strona wczytuje mi się nie do końca -

Spoiler

Czasami musze kliknąć kilka razy "Sprobuj ponownie" żeby strona poprawnie się wczytała. Z tego co zauważyłem dzieje się to najcześćiej, gdy mam w tle odpalone jakieś ściaganie, updatowanie or sth. Rozumiem że strona może mi się wczytywać wolniej bo ściągam inne rzeczy, ale na windowsie 7 zawsze mi sie te strony odpalały mimo to. Wygląda to tak, jakby w momencie kiedy gubie choćby 1 pakiet - przeglądarka zatrzymywała się na obecnym stanie, i nie próbowała dalej ściagać pakietów.

Dodam kilka rzeczy które mogą pomóc w szybszym rozwiązaniu problemu

-wirusów brak
-mój internet nie gubi pakietów

Spoiler

-problem występuje na kilku przeglądarka
-mam wrażeniem że to na 70% wina windows'a 8.1

Będe bardzo wdzięczny jeśli ktoś pomoże mi się uporać z problemem. Nie jest to jakaś tragedia, ale strasznie irytuje.

Edit: Nawet po napisaniu tego posta musiałem 2 razy odświeżać, żebym mógł normalnie go przeczytać.

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
innocent2102 Autor wątku
innocent2102

.

Odpowiedz
Cytat
innocent2102 Autor wątku
innocent2102

Panowie a może znacie jakieś fora internetowe gdzie ktoś pomoże mi z tym problemem? Jest to niesamowicie irytujące, bo często mam problem żeby włączyć np. trening na pokerstrategy czy filmiki na youtube.

Tutaj ktoś bardz dokładnie opisał ten problem, a u mnie jest identycznie

http://forums.windowsforum.org/index.php?showtopic=51720

Poza tym umieściłem też topic na chip, pcformat - ale niestety wszędzie bez odezwu.

Odpowiedz
Cytat