Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pomocy!!!!!

8 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
494 Wyświetlenia
hornett00

Witam, mam problem i niema pojęcia co się stało. Mam nowego kompa z windowsem 8.1, zainstalowałem sobie aplikacje pokerstars, i jakis czas działała bez zarzutu ale teraz kiedy chce ją otworzyć wyskakuje pierwsze okno wczytywania po czym kolejne tak jakby się chciało otworzyć ale w natychcmiast znika i nic sie nie dzieje. Dziwne jest to ze odinstalowałem apke i zainstalowałem jeszcze raz i akcja jest taka sama. Niemam pojęci aco sie moze dziac. m,yslałem ze antywir cos zwariował i dał do banu ale nie. popradzcie cos.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Marciniasty87

Może spróbuj prawy klawiszem i opcja Uruchom jako administrator, ewentualnie proponuję aktualizację systemu do Windows 10

Odpowiedz
Cytat
hornett00 Autor wątku
hornett00

no własnie neichce aktualizowac do 10 a z administratora nie działa.

Odpowiedz
Cytat
Marciniasty87

w ogóle nie zaskakuje jak uruchamiasz jako administrator ?? to może spróbuj odinstalować i zainstalować na innej partycji dysku

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Witaj hornett00

Używasz Holdem Managera 2?
W takim wypadku wystarczy po jego uruchomieniu usunąć z folderu PokerStars plik audit_files i dopiero wtedy uruchomić klienta pokeroomu.

Pozdrawiam - arkhos

Odpowiedz
Cytat
hornett00 Autor wątku
hornett00

dzieki wszytskim za sugestie dzies po pracy sprawdze i dam znac co i jak ;)\

Odpowiedz
Cytat
hornett00 Autor wątku
hornett00

podziałało dzieki arkhos wielkie ;)))

Odpowiedz
Cytat
arkhos

Polecam się :f_tongue:

Jakbyś jeszcze potrzebował jakiejś pomocy, to spokojnie pisz na forum, albo w prywatnej wiadomości.

Odpowiedz
Cytat