Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Poker - jaki internet ?

4 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
767 Wyświetlenia
Rinnok

Nie bardzo wiedzialem w jakim dziale zadac to pytanie, przechodzac do rzeczy, otoz kupuje niedlugo netbooka i bede potrzebowal do tego internet mobilny, nie mam pojecia jaki abonament wziasc by starczalo mi do samej gry w pokera, ewentualnie przejrzenia paru stron, w orange jest abonament 2GB, za 39zl, czy to mi wystaczy przy zalozeniu ze bede gral 2-4h dziennie, odpalajac 2-8 stolow, ile moze zabrac MB granie 2h w pokera na kilku stolach ?

3 odpowiedzi
hks83

osobiście polecam play orange jako tako działało ale wg mnie lepszy play i ogolnie poker mało zabiera neta ale ktos bardziej doświadczony ci lepiej doradzi

pozdrawiam

Rinnok Autor wątku
Rinnok

ja wlasnie nie wiem jak to dziala..kumpel ma play i narzeka, np gra w szachy na kurniku i dostaje baty przez czas..:P tak zeby jakos specjalnie nie lagowalo i nie przerywalo polaczen...a blue connect? Jakie wogole sa oferty oprocz tych komorkowych? Pewnie jakas Netia, czy Polsat?

Hadart

Przez wakacje siedze na play mobile 5gb. Internet chodzi bardzo fajnie, do pokera w zupelnosci wystarcza (nie odczuwam roznicy w porownaniu do normalnego kabla), sam poker zzera bardzo malo transferu. Polecam.