chciałbym się was zapytać jak dokładnie badź przez jaki program ustawić pada zamiast myszki;) ponieważ zamiast myszką chciałbym padem w pokera;) siedząc wygodnie w fotelu
no coo ;P już obczaiłem właśnie sobie pykam na padzie zoomka;) temat do zamknięcia
http://forum.ilock.pl/Thread-Xpadder-Pad-zamiast-myszki-i-klawiatury
elegancko działa na starsach przypisałem skróty fajnie lata troche się trzeba przyzwyczaić i bedzie wygodnie fotelu siedział nie garbiąc się
hahahh
2BI do przodu na padzie;) polecam ,,, szybko łatwo i wygodnie;) przynajmniej kifozy bocznej nie dostane od Ciągłego siedzenia ..:)
jak to podłączysz to pad będzie chodził zamiast myszki wiec wszędzie będzie działało bo de fakto zamieniasz myszkę na pada;)
A można ustawić pada tak abym widział cały czas 4 stoliki i przełączał się miedzy nimi, nie tracąc widoku pozostałych stołów
no jasne;) masz link wyżej... wszystko sobie rozpracujesz elegancko;) zaufaj mi 1h i masz wszystko poustawiane .....
no takk;) zobrazuje to mniej wiecej jak to wygląda;)
(kwadrat)check
(trójkąt)fold
(krzyżyk)call
(kółko)raise
(l1)mam ustawiony lewy przycisk myszki
(l2) enter)
(r2)mam fold i patrze na akcję jaka się dzieje przy zomie;)
a analogami kieruje kursorem i m.in patrzę na statystyki
bajer nie:)
teraz chce pograć ale w programie mi się zresetowału ustawienie wiec muszę ustawić jeszcze raz i zapisać na amen;)
jak się przyzwyczaić to w sumie wygoda jest
wyglada super do malej ilosci stolow, przy multitable byloby bardzo ciezko nawet po przyzwyczajeniu sie
ja gram zoom 4 stoliki bo tyle można;) ale do 6 max wg mnie;) większa ilość stółów nie wchodzi w gre to rzecz jasna oczywiste...
a wlasnie nie bylo czasem na blogu ktoregos z tych multi tablerów, ze padem gral? Nie czytam za bardzo blogow, ale cos mi sie wydaje ze kiedys tu na ps widzilemz e ktos mass multi gral padem. Nie wiem czasem czy nie countit. Po ile pady w empiku ?:D
Napisane przez aldon7
a wlasnie nie bylo czasem na blogu ktoregos z tych multi tablerów, ze padem gral? Nie czytam za bardzo blogow, ale cos mi sie wydaje ze kiedys tu na ps widzilemz e ktos mass multi gral padem. Nie wiem czasem czy nie countit. Po ile pady w empiku ?:D
.
Kiedyś DaWarsaw testował pada od xboxa ale nie wiem w końcu jak mu to wyszło. Niestety mój pas od ps3 coś nie chce współpracować ze mną i moim lapkiem, więc sobie nie potestuje :/