Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

pad zamiast myszki

33 Posty
17 Użytkownicy
4 Reakcje
15.2 K Wyświetlenia

chciałbym się was zapytać jak dokładnie badź przez jaki program ustawić pada zamiast myszki;) ponieważ zamiast myszką chciałbym padem w pokera;) siedząc wygodnie w fotelu ;)

Odpowiedz
Cytat
32 odpowiedzi
qzianik

.

Odpowiedz
Cytat
mouse91

:ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no coo ;P już obczaiłem właśnie sobie pykam na padzie zoomka;) temat do zamknięcia

Odpowiedz
Cytat
Rakietman

daj jakies wskazowki jak to zrobic bo sam chetnie bym przetestowal ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

http://forum.ilock.pl/Thread-Xpadder-Pad-zamiast-myszki-i-klawiatury

elegancko działa na starsach przypisałem skróty fajnie lata troche się trzeba przyzwyczaić i bedzie wygodnie fotelu siedział nie garbiąc się ;) hahahh

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

zarąbiście działa ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

2BI do przodu na padzie;) polecam ,,, szybko łatwo i wygodnie;) przynajmniej kifozy bocznej nie dostane od Ciągłego siedzenia ..:)

Odpowiedz
Cytat
69CuZo69

to może coś takiego sobie spraw?

http://www.pokercontrols.com/ ;)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie chce jakiś lanserskich ;) urządzeń mój pad za 20 zł lepiej się sprawuje ;)

Odpowiedz
Cytat
aldon7

Panowie!

Wiecie moze czy na ipoker to zadziala?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

jak to podłączysz to pad będzie chodził zamiast myszki wiec wszędzie będzie działało bo de fakto zamieniasz myszkę na pada;)

Odpowiedz
Cytat

A można ustawić pada tak abym widział cały czas 4 stoliki i przełączał się miedzy nimi, nie tracąc widoku pozostałych stołów

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no jasne;) masz link wyżej... wszystko sobie rozpracujesz elegancko;) zaufaj mi 1h i masz wszystko poustawiane .....

Odpowiedz
Cytat
HandOnFire

tya i moze tym padem korzystasz z HUda jeszcze ^^

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

no takk;) zobrazuje to mniej wiecej jak to wygląda;)

(kwadrat)check
(trójkąt)fold
(krzyżyk)call
(kółko)raise
(l1)mam ustawiony lewy przycisk myszki
(l2) enter)
(r2)mam fold i patrze na akcję jaka się dzieje przy zomie;)

a analogami kieruje kursorem i m.in patrzę na statystyki ;)

bajer nie:)

teraz chce pograć ale w programie mi się zresetowału ustawienie wiec muszę ustawić jeszcze raz i zapisać na amen;)

jak się przyzwyczaić to w sumie wygoda jest

Odpowiedz
Cytat
ninusss

wyglada super do malej ilosci stolow, przy multitable byloby bardzo ciezko nawet po przyzwyczajeniu sie

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ja gram zoom 4 stoliki bo tyle można;) ale do 6 max wg mnie;) większa ilość stółów nie wchodzi w gre to rzecz jasna oczywiste...

Odpowiedz
Cytat
aldon7

a wlasnie nie bylo czasem na blogu ktoregos z tych multi tablerów, ze padem gral? Nie czytam za bardzo blogow, ale cos mi sie wydaje ze kiedys tu na ps widzilemz e ktos mass multi gral padem. Nie wiem czasem czy nie countit. Po ile pady w empiku ?:D

Odpowiedz
Cytat
Rakietman

Napisane przez aldon7
a wlasnie nie bylo czasem na blogu ktoregos z tych multi tablerów, ze padem gral? Nie czytam za bardzo blogow, ale cos mi sie wydaje ze kiedys tu na ps widzilemz e ktos mass multi gral padem. Nie wiem czasem czy nie countit. Po ile pady w empiku ?:D

.
Kiedyś DaWarsaw testował pada od xboxa ale nie wiem w końcu jak mu to wyszło. Niestety mój pas od ps3 coś nie chce współpracować ze mną i moim lapkiem, więc sobie nie potestuje :/

Odpowiedz
Cytat