Witam mam pewien problem- przeprowadzam się i zastanawiam nad wyborem internetu.Niestety dom nie ma podłączonej lini telefonicznej. Aktualnie korzystam z neostrady na kablu- i jest bardzo dobrze ( rzadko kiedy nie ma ). Pytanie brzmi czy umowa orange lte jest dobrym wyborem? Czy czesto moze zdarzać się przerwanie w dostawie internetu? Czy jest to bardziej hmm niebezpieczne ( ze strony organów ścigania
niż taka neostrada poprzez linie telefoniczną?
Proszę o pomoc i z góry dzięki
Pytanie brzmi czy umowa orange lte jest dobrym wyborem?
Orange LTE ma 14dniowy bezpłatny okres próbny - warto z niego skorzystać i się przekonać jaką jakość internetu zapewnia operator w twoim domu
Czy czesto moze zdarzać się przerwanie w dostawie internetu?
W warunkach miejskich jeszcze mi się nie zdarzyło
Czy jest to bardziej hmm niebezpieczne ( ze strony organów ścigania
![]()
niż taka neostrada poprzez linie telefoniczną?
Połączenie z pokerroomem jest szyfrowane więc nikt nie jest w stanie zweryfikować, że łamiesz polskie prawo.
Dzięki za odp.
W dużym mieście mieszkasz?
I co byłoby lepszym wyborem według Ciebie?
Oczywiście przeznaczenie będzie też do filmów , pobierania itp itd...ale najbardziej chodzi o niezawodność i nieprzerwanie dostaw.
W internecie znajdziesz zestawianie konkretnych ofert. Ja od siebie dorzucę Red Bull Mobile na kartę i ich promocję "Darmowy Internet LTE".
Poza tym na stronie każdego operatora powinieneś znaleźć mapę zasięgu oraz położenie nadajników.