Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Oprogramowanie liczące Chip EV

8 Posty
4 Użytkownicy
6 Reakcje
2,241 Wyświetlenia
maly1922

Witam, orientujecie się może czy istnieje w ogóle jakikolwiek osobny program zliczający Chip Ev? Nie licząc HUDów (PT, HM), na które aktualnie mnie nie stać. Szczerze mówiąc zastanawiam się czy to w ogóle możliwe, żeby tego typu statystyki były zliczane bezpośrednio z historii rozdań / turniejów. Istnieje oprogramowanie, do którego można podpiąć swoją historię, dzięki której będzie możliwe generowanie takich statów / wykresów itp? Jestem dosyć zielony w tym temacie, więc wybaczcie jeśli pytanie jest trochę niedorzeczne. Gram spiny i statystyki takie jak ROI, ITM zliczam sobie w exelu, ale po nich ciężko prawidłowo ocenić swoją grę.

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
Grihikt

Xeester jest trackerem i ma darmowego miesięcznego triala

Odpowiedz
Cytat
Doggyst

Poda mi ktos skrypt na ustawienie chipev/tourney na pt4? Znalazlem na forum gdzies gotowca, ale on nie dziala.

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

Jest ruski hypertracker. Dziala rewelka i wszystko zlicza genialnie. Jest darmowy, nie muszisz byc w poolu graczy, ale muszisz zarejestrowac u nich konto, zeby sie potem zalogowac do softu. Poczytaj po angielsku opis i instukcje jak wszystko ustawic, jest filmik po rusku na yt, ale tez pomaga. Zatwierdzony przez starsy.

http://hyperschool.ru.com/hypertracker

Ruscy w ogole rzadza jesli chodzi o darmowy shit wspomagajacy.

Polecam rowniez made in russia przy spinach: multiplier counter 4.5 dla ps - zlicza ci jakie mnozniki trafiales.

forum gypsyteam + multiplier counter --> google ---> google translate

Fajny tez jest pokermarathon, zlicza wszystkei gry, rebuye, roi, etc. Mega dokladny audyt, szczegolnie jak ktos gra 180 rebuye, ale nie tylko.

Odpowiedz
Cytat
maly1922 Autor wątku
maly1922

yellowsock dzięki, właśnie czegoś takiego szukałem! Jeszcze tego nie testowałem, ale brzmi nieźle.

Odpowiedz
Cytat
maly1922 Autor wątku
maly1922

@yellowsock testowałem hypertrackera i tak jak pisałeś, wszystko działa super, jestem mega pozytywnie zaskoczony tym programem. Jeśli chodzi o multiplier counter 4.5 to z tego co widziałem teraz działa tylko w przeglądarce, ale u mnie ciągle wyświetla błąd, że niby używam przeglądarki, na której nie można z niego korzystać. Korzystam z Chrome'a, więc teoretycznie powinno być wszystko w porządku. Ponoć sporo osób ma ten problem. Pobrałem też jakąś starszą wersję (normalny plik .exe), ale też wywalało mi błędy... Znasz może jakieś "źródło", z którego można pobrać działającą wersję? W necie niestety nie mogłem znaleźć niczego działającego ;/ Mam jeszcze pytanie odnoście "pokermarathon". Z tego co widziałem program nie zlicza statystyk "w czasie rzeczywistym" tylko dopiero po zamówieniu "audytu" z ps można wygenerować sobie zestawienie statystyk. Znasz może jakiś program, który by liczył ROI, ITM, liczbę turniejów itp. bezpośrednio z "historii turniejów"? Do tej pory zliczałem to ręcznie w exelu no i za wygodne to nie jest xD

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

Hej,

Multiplier counter - ja mam wersje exe, pobralem juz chyba z 2 lata temu, i wszystko u mnie dziala rewelka. Teraz jednak doczytalem, ze do obslugi tego programu potrzebujesz jednak pt4 albo HM2. Ja mam HM2, ktory do spinow jest slaby, nie zlicza chip ev i brakuje mu kilku innych funkcji i statystyk dostepnych w pt4, wiec zaintersowalem sie innymi apkami i multiplier, robi robote, tyle... ze wspolpracujac z hm2. Wiec sorry. Jak ktos ma jednak hm2 i chcialby ten program, niech dziala wedlug tego:

https://www.pokerstrategy.com/forum/thread.php?threadid=337985

Pokermarathon - korzystalem regularnie, kiedy gralem rebuye 180tki. Tak, trzeba zamowic od ps audyt. Dla mnie to nie byl problem, 2 razy klikniecie z poziomu softu ps i w skrzynce byl audyt, ktory nastepnie otwieralem z apki, ale teraz widze, ze koles przechodzi na wersje komercyjna (33 $), choc niby ostatnio cos tam znowu na jakis czas udostepnil za free. U mnie obecnie nawet sie nie otwiera i dostaje teraz "Your trial has expired".

Odpowiedz
Cytat
maly1922 Autor wątku
maly1922

Dzięki za odpowiedź. No nic, trzeba zarobić na HUDa. I tak spoko, że hypertracker jest praktycznie za darmo.

Odpowiedz
Cytat