Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Oprogramowanie do rozstawiania stołów

25 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
5,121 Wyświetlenia

Siema, wiecie może czy jest coś takiego? Gram na 32' TV i chciałbym bardziej optymalnie porozstawiać stoły, ale się nie da, więc jak ktoś ma na to jakieś patenty/softy to poproszę ;)

Odpowiedz
Cytat
24 odpowiedzi
salyk

Witam,

zainteresuj się programem PlaceMint, może nieco ciężki w konfiguracji, ale jak już będzie działał, to jest niezastąpiony.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
grzeg10

umieśnionych panów wynajmij to ładnie i szybko porozstawiaja te stoły.

Odpowiedz
Cytat

Ja polecam ze swojej strony fajny program, a raczej bardzo rozbudowany skrypt. UPTO - universal poker table organizer. Obsługuje większość popularnych pokerroomow.

Odpowiedz
Cytat

Pytanie do upto!!!
Jak wylaczyc to powiekszanie sie okna po najechaniu myszka na stol?

Odpowiedz
Cytat

Uploaded with ImageShack.us

Opcja zaznaczona strzałką musi być wyłączona.

Odpowiedz
Cytat

A TN nie ma takiej opcji rozstawiania stolow?

Odpowiedz
Cytat
solmyr9

W jaki sposób ustawić w UPTO by stoły otwierały się tylko na drugim monitorze (na tym, który jest podłączony do laptopa)?

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

Wow, programik zajebisty. Zajelo mi 2 minuty sporzadzenie optymalnej dla mnie konfiguracji. W polanczeniu z automatycznym rejestrowaniem do sng, zarzadzaniem iloscia otwartych stolow, iloscia SNG do rezegrania, auto time-bankiem, zamykaniem finished sng po N sec (dla mnie wazne. Wczesniej jak mialem auto-close to nie bylem w stanie zaznaczych rak for review, kiedy przegrywalem AI. Od razu mi zamykalo stol. Teraz ustawilem sobie (zamknij po 6 sec) - dzieki czemu moge sobie te decydujace rece zaznaczyc do analizy, zanim mi stolu nie wypieprzy). Wiecej serio nie potrzebuje.

Mialem tylko nadzieje, ze jest to free programik, bo wyzej bylo o placemint. Jedyne lekkie rozczarowanie, ale come on. 30 zielonych - mysle, ze przejdzie. TN2 pro - 150, a tylko dla PS 75. WIec i tak jest git, a jak juz wspomnialem, ma wszystko to, czego potrzebuje.

Solmyr...w zakladce AutoPlace i okienku Tile zaznacz sobie monitor(1/2) i przyporzadkuj do niego group.

Odpowiedz
Cytat

Ja tylko nie wiem jak zrobic, zeby mnie wyrejestrowalo w momencie kiedy mam max stolow. Ustawilem sobie max 15, ale rejestruje mnie do 4 turkow jednoczesnie, bo gram rozne stawki. I w momencie, gdy mam juz 15 stolow to jeszcze na czesto jestem zarejestrowany i pozniej gram np. 16,17.

Odpowiedz
Cytat
bart87

ode mnie taka mała podpowiedź - polecam poszukać 'TOI - GodModeEdition' - jest za free, działa na zasadzie placeminta, ale jest o wiele bardziej intuicyjny... do tego TN1 do rejestrowania i można nakur.......

pozdrawiam :)

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

A znacie jakis darmowy skriypt umozliwiajacy automatyczna rejestracje do turniejow?

Odpowiedz
Cytat
trinec

Napisane przez bart87
ode mnie taka mała podpowiedź - polecam poszukać 'TOI - GodModeEdition' - jest za free, działa na zasadzie placeminta, ale jest o wiele bardziej intuicyjny... do tego TN1 do rejestrowania i można nakur.......

pozdrawiam :)

ze strony TOI:

Price: $40

How to purchase a license?
The TOI project has been discontinued because of a new job career. Since 3 May 2010 it's made impossible to obtain a full version of TOI.

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

http://forumserver.twoplustwo.com/167/commercial-software/table-interest-discontinued-651960/index102.html

kliknij link, i ci sciagnie aplikacje. Facet w zwiazku ze zmiana kariery przestal sie tym zajmowac, ale aplikacja wciaz jest, i dziala swietnie.

Ja ponowie pytanie, czy sa jakies skrypty umozliwiajace automatyczna rejestracje do sng. Na razie korzystam z triala TN, ale niedlugo sie skonczy.

Odpowiedz
Cytat
avril1991

http://forumserver.twoplustwo.com/168/free-software/ahk-script-stars-filtered-sng-opener-234749/

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

Dzieki. Korzystasz z tego skryptu, masz jakies doswiadczenia?

Odpowiedz
Cytat
maklakiewicz

Z fajnych płatnych jest jeszcze polski produkt Table Optimizer

Odpowiedz
Cytat
rask90

Mam pytanie odnośnie Table Optimizer. Na pierwszy rzut oka wydaje się on świetny, łatwy w obsłudze, pożera mało pamięci i jest dużo tańszy od TN2. Czy istnieje w nim opcja taka jak w TN2, a mianowicie SNG sensei. Chodzi o to, żeby program sam rejestrował do określonej ilości turniejów. Np, żeby w sesji odpalał 60 turniejów z jednoczesną rejestracją do 20 i uzupełniał lukę po zakończeniu jakiegoś turnieju aż do wyczerpania tych 60 turniejów. Mimo prostoty programu nie mogę tej opcji znaleźć.

Odpowiedz
Cytat
yellowsock

TO nie ma czegos takiego jak sng sensei i miec nie bedzie. Rozmalwialem o tym z autorem TO i starsy pracuja nad wlasna aplikacja umozliwiajaca rejestracje do sng, wiec on zuplelnie z tej opcji zrezygnowal.

Niemniej na 2+2 masz darmowy skrypt - sng opener. U mnie dziala elegancko.

Odpowiedz
Cytat
SpartakusPL

akurat dzisiaj kupiłem nowy monitor :3
przy aktualnej rozdzielczosci super extra nie bedzie, ale to zawsze cos :pokerface:

Odpowiedz
Cytat