Siema, wiecie może czy jest coś takiego? Gram na 32' TV i chciałbym bardziej optymalnie porozstawiać stoły, ale się nie da, więc jak ktoś ma na to jakieś patenty/softy to poproszę
Witam,
zainteresuj się programem PlaceMint, może nieco ciężki w konfiguracji, ale jak już będzie działał, to jest niezastąpiony.
Pozdrawiam
Ja polecam ze swojej strony fajny program, a raczej bardzo rozbudowany skrypt. UPTO - universal poker table organizer. Obsługuje większość popularnych pokerroomow.
Pytanie do upto!!!
Jak wylaczyc to powiekszanie sie okna po najechaniu myszka na stol?
W jaki sposób ustawić w UPTO by stoły otwierały się tylko na drugim monitorze (na tym, który jest podłączony do laptopa)?
Wow, programik zajebisty. Zajelo mi 2 minuty sporzadzenie optymalnej dla mnie konfiguracji. W polanczeniu z automatycznym rejestrowaniem do sng, zarzadzaniem iloscia otwartych stolow, iloscia SNG do rezegrania, auto time-bankiem, zamykaniem finished sng po N sec (dla mnie wazne. Wczesniej jak mialem auto-close to nie bylem w stanie zaznaczych rak for review, kiedy przegrywalem AI. Od razu mi zamykalo stol. Teraz ustawilem sobie (zamknij po 6 sec) - dzieki czemu moge sobie te decydujace rece zaznaczyc do analizy, zanim mi stolu nie wypieprzy). Wiecej serio nie potrzebuje.
Mialem tylko nadzieje, ze jest to free programik, bo wyzej bylo o placemint. Jedyne lekkie rozczarowanie, ale come on. 30 zielonych - mysle, ze przejdzie. TN2 pro - 150, a tylko dla PS 75. WIec i tak jest git, a jak juz wspomnialem, ma wszystko to, czego potrzebuje.
Solmyr...w zakladce AutoPlace i okienku Tile zaznacz sobie monitor(1/2) i przyporzadkuj do niego group.
Ja tylko nie wiem jak zrobic, zeby mnie wyrejestrowalo w momencie kiedy mam max stolow. Ustawilem sobie max 15, ale rejestruje mnie do 4 turkow jednoczesnie, bo gram rozne stawki. I w momencie, gdy mam juz 15 stolow to jeszcze na czesto jestem zarejestrowany i pozniej gram np. 16,17.
ode mnie taka mała podpowiedź - polecam poszukać 'TOI - GodModeEdition' - jest za free, działa na zasadzie placeminta, ale jest o wiele bardziej intuicyjny... do tego TN1 do rejestrowania i można nakur.......
pozdrawiam
A znacie jakis darmowy skriypt umozliwiajacy automatyczna rejestracje do turniejow?
Napisane przez bart87
ode mnie taka mała podpowiedź - polecam poszukać 'TOI - GodModeEdition' - jest za free, działa na zasadzie placeminta, ale jest o wiele bardziej intuicyjny... do tego TN1 do rejestrowania i można nakur.......pozdrawiam
![]()
ze strony TOI:
Price: $40
How to purchase a license?
The TOI project has been discontinued because of a new job career. Since 3 May 2010 it's made impossible to obtain a full version of TOI.
kliknij link, i ci sciagnie aplikacje. Facet w zwiazku ze zmiana kariery przestal sie tym zajmowac, ale aplikacja wciaz jest, i dziala swietnie.
Ja ponowie pytanie, czy sa jakies skrypty umozliwiajace automatyczna rejestracje do sng. Na razie korzystam z triala TN, ale niedlugo sie skonczy.
Mam pytanie odnośnie Table Optimizer. Na pierwszy rzut oka wydaje się on świetny, łatwy w obsłudze, pożera mało pamięci i jest dużo tańszy od TN2. Czy istnieje w nim opcja taka jak w TN2, a mianowicie SNG sensei. Chodzi o to, żeby program sam rejestrował do określonej ilości turniejów. Np, żeby w sesji odpalał 60 turniejów z jednoczesną rejestracją do 20 i uzupełniał lukę po zakończeniu jakiegoś turnieju aż do wyczerpania tych 60 turniejów. Mimo prostoty programu nie mogę tej opcji znaleźć.
TO nie ma czegos takiego jak sng sensei i miec nie bedzie. Rozmalwialem o tym z autorem TO i starsy pracuja nad wlasna aplikacja umozliwiajaca rejestracje do sng, wiec on zuplelnie z tej opcji zrezygnowal.
Niemniej na 2+2 masz darmowy skrypt - sng opener. U mnie dziala elegancko.

akurat dzisiaj kupiłem nowy monitor :3
przy aktualnej rozdzielczosci super extra nie bedzie, ale to zawsze cos