siema wszystkim
zastanawiam sie nad zakupem netbooka i szukam pomocy
Sprawa wyglada tak ze mam tylko komputer stacjonarny (+ dostep do duzego laptopa) a sporo jezdze autobusami/pociagami w dluzsze podroze i mysle ze maly komputer by mi w zupelnosci wystarczyl (czas dzialania na baterii tez ma znaczenie)
nie bedzie raczej uzywany do gier, wiec grafika nie jest tak istotna - ale wazne dla mnie jest aby uciagnal Holdem Menagera + przynajmniej ~16 stolikow na p* do w miare plynnej gry (i jakis winamp+przegladarka w tle).
Znajde cos malego w nie za duzej cenie aby po podleczeniu do duzego monitora miec wystrczajacy sprzet do grindowania?
to jest jeden pokerowy aspekt, drugi to juz gra na samym netbooku (raczej ciezko grindowac na takim sprzecie ale czasami chcialbym miec mozliwosc zagrania sesji bez podlaczania monitora). Czy 4 stoliki w tile (moga troche nachodzic) beda dobrze widoczne?
to wlasciwie wszystko czego mi potrzeba, bo sloty USB aby podpiac neta i myszke to chyba std w 100% produktow. No i wejscie aby podlaczyc monitor.
nie zalezy mi na super-sprzecie bo nie bedzie on uzywany codziennie, powiedzmy cena do 1500zl - ale jak istnieje cos co i tak wystarczy do tych zastosowan w nizszej to sie nie obraze
z gory dzieki z pomoc
pozdrawiam
valkyros