Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Najlepsza myszka do pokera?

20 Posty
16 Użytkownicy
0 Reakcje
3,378 Wyświetlenia
matirix20

Tak jak w temacie. Co polecacie? Jaką jest wasze ulubione urządzenie wskazujące do grindowania?

Co sądzicie o tym rankingu?

http://pokerlifestyledesign.com/2011/lifestyle/ev-investments/the-top-5-best-mouses-for-poker-players/ :D

Szukam opinii bo myśle nad zakupem nowej myszki.

Odpowiedz
Cytat
19 odpowiedzi
smoku

Hej matirix20.

Twój temat został przeniesiony do bardziej pasującego działu.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
matirix20 Autor wątku
matirix20

Proszę o link gdzie został przeniesiony.

Odpowiedz
Cytat

Do pokera potrzebujesz myszki wygodnej. To nie jest e-sport czy grafika, żebyś musiał mieć nie wiadomo jak dokładnego gryzonia. Po prostu kup coś, co Ci dobrze w ręce leży.

Odpowiedz
Cytat
smoku

Przepraszam za mało dokładną informację. Temat obecnie znajduje się w dziale Technologia i oprogramowanie, gdzie zagląda więcej osób obeznanych z tematem sprzętu komputerowego.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
blahblah12

najlepsza jest taka z dwoma przyciskami

Odpowiedz
Cytat
Krzysiek02

Ja używam takiej :]

Odpowiedz
Cytat
Moderator
baadnewz01

Napisane przez 00471
Do pokera potrzebujesz myszki wygodnej. To nie jest e-sport czy grafika, żebyś musiał mieć nie wiadomo jak dokładnego gryzonia. Po prostu kup coś, co Ci dobrze w ręce leży.

THIS

Odpowiedz
Cytat
jevgienij

Też zawsze uważałem, że w pokerze liczy się wygoda myszki. Problem leży w tym, w jakim sklepie można się przymierzyć do większej liczby myszek? Teraz wszystko w internetach, panie, i nie można nawet sobie pomacać...

Odpowiedz
Cytat

Jakieś duże sklepy typu Saturn, Media Expert czy Euro RTV/AGD mają często gryzonie na wystawkach.

Odpowiedz
Cytat

Ja mam IntelliMouse Explorer 3.0 jeszcze z czasów CS'a i serdecznie polecam, wielka, prosta, dokładna i ergonomiczna nic wiecej nie potzreba (ewentualnie jak ktos jest maniakiem mienia wszystkiego pod ręką niech wybierze cos z większą ilościa bocznych przysickow)

Odpowiedz
Cytat
lebobtartybogramwkarty

ja mam starego jak świat razer diamondback i jest git. Jak ludzie pisali wybierz coś wygodnego.

Odpowiedz
Cytat

Matirix pozwolę sobie wykorzystać Twój wątek, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko. Uszkodziłem sobie ostatnio nerw w ręce i wg zaleceń lekarza powinienem unikać laptopa, komputera, gdyż trzymając rękę opartą o biurko (np "klikając" podczas gry w pokera) dodatkowo obciążam właśnie ten nerw. Mniejsza o szczegóły, ale mam pytanie, czy są jakieś pady albo inne urządzenia które można zaprogramować pod pokera?

Odpowiedz
Cytat
Beseventh

Pamietam jak byl szal na inteli jeszcze za czasow CS 1.5 stare dobre czasy _frown:

Odpowiedz
Cytat
Gratek

Jak ma stać tylko na biurku, to Logitech Performance MX, jeśli zabieramy ją z laptopem w teren to mniejszy brat - Anywhere MX.

Odpowiedz
Cytat
THCFalcon

ludzie, dajcie zyc, niedlugo zaczniecie pytac jaka podkladka do pokera i co pic podczas gry

Odpowiedz
Cytat
EmiyaKiritsugu

Napisane przez matul2333
Matirix pozwolę sobie wykorzystać Twój wątek, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko. Uszkodziłem sobie ostatnio nerw w ręce i wg zaleceń lekarza powinienem unikać laptopa, komputera, gdyż trzymając rękę opartą o biurko (np "klikając" podczas gry w pokera) dodatkowo obciążam właśnie ten nerw. Mniejsza o szczegóły, ale mam pytanie, czy są jakieś pady albo inne urządzenia które można zaprogramować pod pokera?

Zobacz to np:
http://www.ceneo.pl/12205688

Jeśli chodzi Ci o typowy pad, to dowolny pad który jest widziany przez windows nadaje się do grania w poker(tak jak dawarsaw)

Odnośnie myszki - ameryki nie odkryje jeśli stwierdze, że podstawą powinna być wygoda. Jedni lubią małe deathaddery inni spore Logitechy. No i warto odrazu zaopatrzeć się w dobrą i dużą podkładkę pod mychę, materiałową oczywiście a nie jakiś odblaskowo-sztywny smelc od pani Zosi z kiosku.

Osobiście polecam tak jak gratek Logitech Performance MX, ale to już kwestia przyzwyczajenia - podejrzewam, że połowa myszek Logitecha bardzo by mi pasowała.

Odpowiedz
Cytat

Ktoś jeszcze jest chętny do podzielenia się swoimi przemyśleniami?
Szukam myszki, która pasuje do podkładki żelowej na nadgarstek, bo słyszałem, iż w przypadku korzystania z Logitech Performance MX, są z tym problemy.

Odpowiedz
Cytat
matirix20 Autor wątku
matirix20

up

Odpowiedz
Cytat
Witcher1990

Ja mam już drugą myszkę A4techa z serii X7. Nadawała się do CSa i strzelanek i nie szkoda jej od innych rzeczy bo kosztuje ok 80zł. Najlepsza pozycja na rynku cena/jakość. DOdatkowo można zmienić w niej slidery i rozdzielczość, zaprogramować boczne przyciski i co dla mnie ważne jest dość ciężka (ale nie ma jak drogie modele opcji zmiany ciężarków) przez co precyzyjna

Odpowiedz
Cytat