Tak jak w temacie. Co polecacie? Jaką jest wasze ulubione urządzenie wskazujące do grindowania?
Co sądzicie o tym rankingu?
Szukam opinii bo myśle nad zakupem nowej myszki.
Tak jak w temacie. Co polecacie? Jaką jest wasze ulubione urządzenie wskazujące do grindowania?
Co sądzicie o tym rankingu?
Szukam opinii bo myśle nad zakupem nowej myszki.
Hej matirix20.
Twój temat został przeniesiony do bardziej pasującego działu.
Pozdrawiam.
Do pokera potrzebujesz myszki wygodnej. To nie jest e-sport czy grafika, żebyś musiał mieć nie wiadomo jak dokładnego gryzonia. Po prostu kup coś, co Ci dobrze w ręce leży.
Przepraszam za mało dokładną informację. Temat obecnie znajduje się w dziale Technologia i oprogramowanie, gdzie zagląda więcej osób obeznanych z tematem sprzętu komputerowego.
Pozdrawiam.
Napisane przez 00471
Do pokera potrzebujesz myszki wygodnej. To nie jest e-sport czy grafika, żebyś musiał mieć nie wiadomo jak dokładnego gryzonia. Po prostu kup coś, co Ci dobrze w ręce leży.
THIS
Też zawsze uważałem, że w pokerze liczy się wygoda myszki. Problem leży w tym, w jakim sklepie można się przymierzyć do większej liczby myszek? Teraz wszystko w internetach, panie, i nie można nawet sobie pomacać...
Jakieś duże sklepy typu Saturn, Media Expert czy Euro RTV/AGD mają często gryzonie na wystawkach.
Ja mam IntelliMouse Explorer 3.0 jeszcze z czasów CS'a i serdecznie polecam, wielka, prosta, dokładna i ergonomiczna nic wiecej nie potzreba (ewentualnie jak ktos jest maniakiem mienia wszystkiego pod ręką niech wybierze cos z większą ilościa bocznych przysickow)
ja mam starego jak świat razer diamondback i jest git. Jak ludzie pisali wybierz coś wygodnego.
Matirix pozwolę sobie wykorzystać Twój wątek, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko. Uszkodziłem sobie ostatnio nerw w ręce i wg zaleceń lekarza powinienem unikać laptopa, komputera, gdyż trzymając rękę opartą o biurko (np "klikając" podczas gry w pokera) dodatkowo obciążam właśnie ten nerw. Mniejsza o szczegóły, ale mam pytanie, czy są jakieś pady albo inne urządzenia które można zaprogramować pod pokera?
Pamietam jak byl szal na inteli jeszcze za czasow CS 1.5 stare dobre czasy ♠_frown:
Jak ma stać tylko na biurku, to Logitech Performance MX, jeśli zabieramy ją z laptopem w teren to mniejszy brat - Anywhere MX.
ludzie, dajcie zyc, niedlugo zaczniecie pytac jaka podkladka do pokera i co pic podczas gry
Napisane przez matul2333
Matirix pozwolę sobie wykorzystać Twój wątek, mam nadzieję że nie masz nic przeciwko. Uszkodziłem sobie ostatnio nerw w ręce i wg zaleceń lekarza powinienem unikać laptopa, komputera, gdyż trzymając rękę opartą o biurko (np "klikając" podczas gry w pokera) dodatkowo obciążam właśnie ten nerw. Mniejsza o szczegóły, ale mam pytanie, czy są jakieś pady albo inne urządzenia które można zaprogramować pod pokera?
Zobacz to np:
http://www.ceneo.pl/12205688
Jeśli chodzi Ci o typowy pad, to dowolny pad który jest widziany przez windows nadaje się do grania w poker(tak jak dawarsaw)
Odnośnie myszki - ameryki nie odkryje jeśli stwierdze, że podstawą powinna być wygoda. Jedni lubią małe deathaddery inni spore Logitechy. No i warto odrazu zaopatrzeć się w dobrą i dużą podkładkę pod mychę, materiałową oczywiście a nie jakiś odblaskowo-sztywny smelc od pani Zosi z kiosku.
Osobiście polecam tak jak gratek Logitech Performance MX, ale to już kwestia przyzwyczajenia - podejrzewam, że połowa myszek Logitecha bardzo by mi pasowała.
Ktoś jeszcze jest chętny do podzielenia się swoimi przemyśleniami?
Szukam myszki, która pasuje do podkładki żelowej na nadgarstek, bo słyszałem, iż w przypadku korzystania z Logitech Performance MX, są z tym problemy.
Ja mam już drugą myszkę A4techa z serii X7. Nadawała się do CSa i strzelanek i nie szkoda jej od innych rzeczy bo kosztuje ok 80zł. Najlepsza pozycja na rynku cena/jakość. DOdatkowo można zmienić w niej slidery i rozdzielczość, zaprogramować boczne przyciski i co dla mnie ważne jest dość ciężka (ale nie ma jak drogie modele opcji zmiany ciężarków) przez co precyzyjna