Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Monitor pod grind

48 Posty
23 Użytkownicy
0 Reakcje
5,482 Wyświetlenia

Napisane przez SJS
tjall77 co to takiego ten pivot?

to jest taki myk z monitorem, że możesz ekran obrócić o 90 stopni i przestawić wyświetlanie ekranu z poziomego na pionowy.

super sprawa do czytania na kompie :D

z tego co mo pokazuje photoshop, stoły mają rozmiar 360x263 px. sądzę że da się tak je ustawić. problem w tym że nie da się aż tak zmniejszyć tych stołów :/

ok. na monitorze 1920x1200 z pivotem to wyglądałoby tak

więc na upartego można. mniejszych stołów w rzeczywistości już zrobić sie nie da

babel92

Tjall to może wrzuć jeszcze link do jakiegoś dobrego monitora 22-23'' z pivotem ;) Chętnie oblookam :D

Napisane przez babel92
Tjall to może wrzuć jeszcze link do jakiegoś dobrego monitora 22-23'' z pivotem ;) Chętnie oblookam :D

se poszukaj :D

1920x1200 panoramicznie

nie byłbyw w stanie graćna takiej ilości stołów. oczy by mi wypadły, odbiły by się od blatu, potoczyłyby się po nim a potem spadły na podłogę

Countit

powiem ci to tak, jezeli nie grasz akurat na starsie lub ftp to napewno ci radze kup 1200. na stars i ftp wystarcza tez 1080 easy.

postawiłem monitor na boku, przestawiłem wyświetlanie i tak to wygląda :D

nie wiem jak wy, ale ja lubię mieć duże stoły, gdzie nie muszę wytężać wzroku by przeczytać jakąś statystykę

SJS
SJS

Za mało tych stołów :P, już mogłeś pokazać jak to wygląda przy 24 :P.

Napisane przez SJS
Za mało tych stołów :P, już mogłeś pokazać jak to wygląda przy 24 :P.

to jest max co mogę wyciągnąć. więcej mi się nie chce otworzyć

SJS
SJS

Dzięki :). Ile Twój monitor ma cali?.

magda25uk Autor wątku
magda25uk

dwa takie monitory obok siebie to wydaje sie byc wyjscie idealne :D
zreszta dla mnie, jako ze grindowalam 24stoly na 15" nawet zmiana na 24" bedzie szczytem komfortu :f_cool:

Napisane przez SJS
Dzięki :). Ile Twój monitor ma cali?.

22"

Pyszu

Jak napaliłem się na multitabling wyłożyłem kupę siana (wtedy) na monitor do grindowania jak największej liczby stolików. 1920x1200 jakiś miesiąc dwa po wydatku, z którego byłem w pełni usatysfakcjonowany nauczyłem się grindować multitabling stacked do którego wystaczy nawet ekran komórki.

Rozegraj sobie 10k rozdań w stylu stacked a docenisz ten rodzaj grania multitable. dla grania 12 table max powiedzmy że 30' z rozdzielczością 2560x1600 jest optymalna. Na więcej niż 12 stolików nie ma sensu rozkładać ich obok siebie, bo i tak akcji nie jesteś w stanie kontrolować na wszystkich, a styl stacked skutecznie filtruje Ci zbędne informacje.

Polecam. Żanet Kaleta.

magda25uk Autor wątku
magda25uk

@Pyszu
Ja na starsach gralam na 24 stolach w stacku, bo lubie miec duze stoly a na 15" inaczej sie nie da. Duzym plusem jest tez to, ze moge wziac laptop ze soba i grindowac siedzac na kanapie, lezac w lozku czy na ogrodzie :D
Ale do 4 stolikow rusha 15" jest dla mnie za male bo mi statystyki wszystko zaslaniaja, a jak dojdzie do tego jeszcze jakies gg czy witrynka otwarta to juz wogole nic nie widze.

Dlatego chce lobby i pierdoly zostawic na laptopie a stoliki przeniesc na monitor. Tylko nie moge sie zdecydowac ani na wielkosc, ani na marke ani tez parametry, bo nie mam o tym zielonego pojecia :f_confused:

PS Fajna sygnaturka :D

Pyszu

~ile sianury chcesz na to wydac? masz jakiś skype czy cuś? rzuć okiem na PW bo to temat rzeka a coś tam powiedzmy ze wiem

AutystycznyAndrzej

Co kto lubi.

Ale faktycznie jak ktoś chce grać 20+ stolików, to raczej stack (albo kilka).

magda25uk Autor wątku
magda25uk

Klik
na tej stronce maja dosc fajne ceny, ale nie mam pojecia na co zwracac uwage.
Zakladajac, ze chce grindowac na P* i FTP, jakie parametry mam wybrac? 1080 1980 czy jeszcze cos innego ?(

magda25uk Autor wątku
magda25uk
Pyszu

tak samo jak waro kupić ten samochód

Ja zamierzam kupić coś takiego

http://www.torx.pl/index.php?m=Product_Details&id_product=1332

Może służyć również za tv, odbiera cyfrową tv naziemną

Dolacz sie do tematu? [moge? ;) ]

Da rade kupic jakis 1920x1080 w HD za 500 - 600zl?

mchmielo