Obecnie posiadam dwa panoramiczne monitory 16:9, które nie odpowiadają proporcjami do stolików na Starsach i jak włączę 4 stoliki maksymalnie rozszerzone, to pozostaje dużo miejsca po prawej i lewej stronie. Potrzebowałbym trzeci monitor 4:3, żeby 4 stoły idealnie do niego pasowały. Znacie może jakieś godne polecenia? Z góry dzięki i pozdrawiam
Teraz tak szukam, to strasznie słabo to wygląda. Nie dość, że o wiele droższe od 16:9, to jeszcze ciężko znaleźć jakiś większych rozmiarów. Macie jakieś pomysły?
EDIT: No i od razu jakąś kartę graficzną do 3 monitorów będę musiał dokupić, bo obecna zintegrowana jest max na 2.
EDIT2: Na allegro za 220zł ^^ http://allegro.pl/monitor-hp-lcd-2035-klasa-a-kable-gwfv-1600x1200-i3755748340.html Będzie można coś na nim zobaczyć?
A próbowałeś dać monitor pionowo? Sprawdź, bo może więcej stolików wejdzie.
Ustaw na wyświetlanie w pionie, a potem otwórz losowe stoliki i zobacz jak to wygląda.
Napisane przez JanyWins
A próbowałeś dać monitor pionowo? Sprawdź, bo może więcej stolików wejdzie.Ustaw na wyświetlanie w pionie, a potem otwórz losowe stoliki i zobacz jak to wygląda.
Niestety to nic nie da, bo chodzi o proporcje. Zawsze pozostanie miejsce po bokach, przez co stoliki będą mniejsze. Przy 4 stołach większe stoliki będą nawet na mniejszym monitorze, ale 4:3.
Czesc,
Ja uzywam HP LP1965 do grania 4 stolikow zooma wlasnie.
Monitor 4:3 na IPSie z rodzialka 1280:1024 - swoja droga bardzo dobry monitor.
Kupilem uzywany za 100zl - musisz poszukac, bo pewnie problem z dostepnoscia.
EDIT:
Widze, ze sa na allegro, ale ceny bez komentarza - gdyby ktorys byl w bardzo dobrym stanie to mozna z bolem dac 2 stowki, ale na bank bedziesz zadowolony.
Ja obecnie mam Syncmaster T240 (24"). Przy rozdzialce ???? x1200 co prawda zostaje po prawej stronie troche miejsca, ale stoly sa ladnie widoczne. Zaplacilem za uzywany ok 200 zl.
Napisane przez bl4dy84
Czesc,Ja uzywam HP LP1965 do grania 4 stolikow zooma wlasnie.
Monitor 4:3 na IPSie z rodzialka 1280:1024 - swoja droga bardzo dobry monitor.Kupilem uzywany za 100zl - musisz poszukac, bo pewnie problem z dostepnoscia.
EDIT:
Widze, ze sa na allegro, ale ceny bez komentarza - gdyby ktorys byl w bardzo dobrym stanie to mozna z bolem dac 2 stowki, ale na bank bedziesz zadowolony.
mógłbyś zrobic foto? Ciekaw jestem jak rozmieszczenie i wielkosc stolikow wyglada w praktyce
Dzięki wszystkim za odpowiedzi! Również byłbym wdzięczny za fotkę.
multiBase - Twój monitorek nie jest 4:3, a głównie o to chodzi przy grze na 4 stołach.
z proporcji 4:3 to niestety powyżej 20 cali to chyba nic rozsądnego nie ma,
Ja aktualnie mam monitor 20 cali Nec2070nx oraz właśnie 24 cale samsunga 240hd i samsung ma wysokośćpowierzchni roboczej o okolo 2 cm większą niż nec a jest sporo szerszy dlatego wydaje mi sie ze warto brac panorame 24 zamiast na sile 20 4:3 .
Cenowo to pewnie moze podobnie wychodzić
W spojlerze screen z pulpitu z 4tema stolami
Spoiler

EDIT:
imageshack zmienil rozmiar. Wrzucilem plik na zippyshare - klik