Jak ktos lapie epic tilt, zapraszam do czegos na 30 minutowa przerwe
gierka wciaga, nie jest mindless i jak w kazdej grze trzeba pozostac agresywnym, przewidujacym i cos wiedziec (prawie jak poker : D)
inb4
i mazaq
Jak ktos lapie epic tilt, zapraszam do czegos na 30 minutowa przerwe
gierka wciaga, nie jest mindless i jak w kazdej grze trzeba pozostac agresywnym, przewidujacym i cos wiedziec (prawie jak poker : D)
inb4
i mazaq
jest free to play!
jedynie za co placisz to tak zwane Riot Points (RP)
za nie mozesz kupic ciekawe {i kozackie} skiny do swojej postaci, same postacie (ktore tez mozesz kupic za punkty zdobyte podczas gry), oraz boostery (tj. zwieksza predkosc zdobywania punktow oraz XP - czesto sa darmowe boostery co ktorys weekend, np w ten jest)
jest duzo lepsza niz ich konkurencja tj. HoN i inne mniejsze produkcje
HoN ma ta wade, ze jest zbyt szczegolowy przez co nie za bardzo widac co sie dzieje, po drugie LoL ma duzo wieksza spolecznosc oraz nie ma postaci zerznietych prosto z DotY a stworzonych na nowo, od podstaw (choc sa podobienstwa)
Osobiscie gralem duzo w dote, podobala mi sie i potrafilem w nia grac dobrze. Po przejsciu na LoLa, poprostu nie potrafilem przestac grac w ta gre. Wydaje mi sie duzo lepsza.
Żebym miał tylko trochę więcej czasu...
Nie chce mi się być niedzielnym graczem, który dostaje baty od wszystkich na serwerze
Ale zareklamowałeś gierkę dobrze, ściągam.
Spokojnie jest podzial
Kazdy summoner (gracz) zaczyna od levelu 1 i jest przydzielany do graczy o podobnym skillu
Kazdy summoner wybiera championa (swoja postac) ktora bedzie gral, w ciagu kazdej gry CHAMPION moze dojsc maks. do 18 lvlu, po wygranej grze summonerzy otrzymuja XP, i zdobywaja poziomy
maks. poziom to 30
po dojsciu do 30 lvlu odblokowuja sie gry rankingowe, czyli czas zwojowac ladder
tutaj rowniez dopasowywuje zgodnie z naszym ratingiem, wiec niedzielni gracze graja z niedzielnymi graczami, pro z pro
izi ; )
TehGamer - podaj mi swój nick, dodam Cie do buddy to se zagramy bo gram w LoL-a od 3 dni
LoL ma duzo wieksza popularnosc...
Dlaczego kupowanie skinow jest dla ciebie chore?
Grasz w ta gre rok, podoba ci sie, spedzasz dziennie nad nia przynajmniej 1h, w koncu uznajesz, ze chcesz miec jakis wklad w to i pokazac wszystkim, ze lubisz ta gre, wiec ja wspierasz poprzez wydanie €10. Riot (autorzy) chca zebys cos z tego mial, chca w jakis sposob podziekowac za twoj wklad, wiec daja Ci punkty, za ktore kupujesz skina, przez co pokazujesz wszystkim, ze ta gra to dla Ciebie cos wiecej niz pierwsza lepsza gierka z joemonster.org czy cos podobnego.
Skiny ponadto sa naprawde fajne. Niektore skiny oprocz zmiany wygladu, zmieniaja rowniez dzwieki skillow. LoL jest dla mnie duzo bardziej czytelny, gralem w HoNa okolo miesiac i dalej mialem problemy z rozroznieniem postaci (podczas gdy w LoLu kazda postac jest calkowicie inna).
Dodatkowo LoL ma bardzo dobra historie i ma 2 mapy, oraz z pewnoscia bedzie ich wiecej (ma byc ok. 10!).
Podczas gdy HoN raczej wykorzystal juz swoje mozliwosci i raczej jedynym dodatkiem jaki bedzie to moze poprawione postacie czy dodana nowa, LoL dodaje regularnie kolejne postacie (srednio co 2 tygodnie), lacznie z promocjami na swoje skiny, oraz czesto stara sie balansowac gre, pomiedzy championami (nawet w takim stopniu, ze robia calkowity REWORK postaci).
HoN poszedl na latwizne. Maja gotowca -> Zrobmy to samo z lepsza grafika! I jeszcze zainkasujemy hajs!
Wracajac do grafiki. Jestem osoba, ktora nie patrzy za bardzo na grafike (jestem oldschoolowym graczem, Scorched Earth, Doom I & II, Quake itp), jednak dostosowujac sie do dzisiejszych gier, mam jakas granice. LoL miesci sie w moich podstawowych wymaganiach, HoN jednak nie, z racji tego ze jest zbyt szczegolowy, przez co wszystko wydaje mi sie rozmazane.
Nie wspominam juz o tym, ze na rozgrywke czeka sie zbyt dlugo.
Imo HON > LoL, ale że w LoL'a można grać za darmo, noi dodatkowo zawsze to coś nowego to od kilku dni niszczę noob'ów
Mój nick: levant9
Napisane przez Donkamil
Świetna gra, już gram z kolegami przez skype.
nie wiedzialem ze mozna w cokolowiek grac przez skype'a.
Napisane przez Donkamil
Już mamy za dużo żartownisiów na forum.
Zdecydowanie. Co gorsza lubią pojawiać się na treningach.
Sam kiedyś bawiłem się troszkę w dotkę i hona, a więc pewnie spróbuje i tego. Mam nadzieję, że mnie aż tak nie wciągnie, że przestane grać w pokera.
Napisane przez kevONEin
Napisane przez Donkamil
Świetna gra, już gram z kolegami przez skype.nie wiedzialem ze mozna w cokolowiek grac przez skype'a.
hi-hi-hi