Jako, że mój komputer już ledwo zipie i daje radę udźwignąć poksa, a telefon się psuje + irytuje mnie system windows phone, czas na zmiane, nie ukrywam jednak, że bez Waszej pomocy ciężko mi się będzie na coś zdecydować, gdyż moja wiedza jeżeli chodzi o elektronike nie jest zbyt wygórowana
Zastanawiam się między iphone 5s, iphone 6s a galaxy s6. Wiadomo, ktoś napisze - masz pieniądze bierz galaxy s6 bądź i6, tylko ciekaw jestem jak oba te telefony mają się w stosunku cena vs jakość do i5? jezeli jest to spory skok jakości to na który telefon byscie sie zdecydowali, i6 czy samsunga? zalezy mi przede wszystkim na plynnosci i sprawnosci telefonu, niezbyt skomplikowanej obsludze, w gierki raczej nie gram, fajnie tez jakby aparat mial calkiem spoko.
A co do kompa, to nie szukam jakies maszyny, ale fajnie jakby mi troche posluzyl i na ten cel planuje wydac ok. 2,5k pln. I tutaj fajnie jakby komputer dal rade udzwignac te nowsze gierki, ale generalnie rowniez zalezy mi na tym, aby komp dzialal po prostu dzialal sprawnie i szybko. Zastanawiam sie nad kupnem gotowca, bo zapewne kupujac na czesci ( jezeli jest inaczej, wyprowadzcie mnie z bledu ) pewnie bym wszystko musial kupowac osobno, wiec troche cackania z tym by bylo. A za gotowca zaplace pewnie 300-500 zl wiecej.
Dzieki za wszystkie rady;)