Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Komputer

10 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
815 Wyświetlenia
kacper1230

Witam,

chciałbym kupić sobie nową jednostkę ale kompletnie się na tym nie znam, mój obecny złom jest tak stary i słaby że mozilla włącza się przez 5 minut :facepalm: :facepalm: , i ogólnie ze wszystkim mi strasznie muli :rage: . Planuję wydać około 500 PLN, nie zależy mi na najnowszych super sprzetach do nowych gier itp, tylko żeby sprawnie chodził i wytrzymał kilka lat, a słyszałem że już nawet za tyle można dostać nie byle co =)

Jeśli ktoś zna się na tym i mógłby pomóc to z góry wielkie dzięki :f_thumbsup:

9 odpowiedzi
Dinopo

Myslenie > Google > milion forum komputerowych > zadanie tam pytan > poprawne sensowne odpowiedzi.

Btw za 500zl wolalbym sobie kupic rower i wpasc pod pociag dostajac odszkodowanie na nowego kompa za troche wieksza stawke.

p.s Od czego sa raty?

Juniorski90

Jasne, ze za 500zl mozna kupic kompa, ktory starczy komus kogo nie jaraja najnowsze gry i jakies tam programy graficzne czy cos. Sam mam kompa co ma chyba z 8 lat i jakos sobie radze. Wystarczy co jakis czas postawic od nowa system i smiga wszystko co mi potrzebne.

masterxaz

w esc.pl na szybko złożony zestaw na nowych podzespołach:

AMD Sempron 140 /2.7GHz, 1MB, BOX, AM3/ 125zł
AsRock 880GMH/USB3 /AMD 880G/ 279zł
A-Data 2GB 1333 CL9 90,74zł

razem: 494,74zł

na allegro używki, ew. co innego można złożyć

napisz może co masz teraz. A może format wystarczy i mozilla się odpalac będzie od razu :)

albo allegro gotowe zestawy:
http://allegro.pl/gigabyte-ga-ma74gmt-athlonii-x3-440-2gb-ddr3-i1379633755.html

bo dysk i napęd i obudowa będzie mogła zostać. Ew. wymiana zasilacza by się przydała pewnie, zalezy co masz teraz

Napisane przez Dinopo
Myslenie > Google > milion forum komputerowych > zadanie tam pytan > poprawne sensowne odpowiedzi.

Btw za 500zl wolalbym sobie kupic rower i wpasc pod pociag dostajac odszkodowanie na nowego kompa za troche wieksza stawke.

p.s Od czego sa raty?

Pewnie szuka konfiguracji typowo pod grindowanie a ty nie bądz taki Szybki RYSIO

ligabb

wybierz kwot i kup w ciemno coś stąd http://forum.purepc.pl/Co-kupic-f59/Zestawy-Komputerowe-na-Styczen-2011r-t247005.html

na pewno nic lepszego nie wybierzesz.

adramalech

Napisane przez Dinopo
p.s Od czego sa raty?

Od tego, aby je omijać szerokim łukiem.

Dinopo

Napisane przez adramalech

Napisane przez Dinopo
p.s Od czego sa raty?

Od tego, aby je omijać szerokim łukiem.

Nie kaze mu kupowac samochodu , domu oraz zlotego kibla na raty...
Komputer za 1,5k na raty po smieszne 150/miech/rok automatycznie pobierane z konta. Miliard sklepow gdzie raty = 0% takze.

Moj znajomy kupowal nie dawno komputer za 700zl i zalowal potem , ale jak kto woli.

Co do tego pana z tekstem "Szybki RYSIO " :facepalm: :ayfkm:
Co to za tekst wogole :f_ugly: .

Rantrave

Miliard sklepow gdzie raty = 0% takze.

:facepalm:
W jakie ty bajki wierzysz?

Dinopo

Napisane przez Rantrave

Miliard sklepow gdzie raty = 0% takze.

:facepalm:
W jakie ty bajki wierzysz?

Kupilem juz rower / komputer / laptop na raty 0% ... nie wiedzialem , ze zyje w bajce :f_love: