Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] iPlus

7 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
1,238 Wyświetlenia
orson333

Mam pytanie do posiadaczy iPlusa, otoz czy do salda pobranych danych liczy sie wartosci przy strzałce skierowanej w gore i w dol czy tylko przy jednej z nich? Czy jest mozliwosc sprawdzenia ile w danym miesiace pobralem danych?

6 odpowiedzi
mirash84

Liczą sie obie strony: Upload i download. W programie iPlus Manager w ustawieniach, w ktorejs z zakladek jest sumowana ilosc danych sciagnietych i wyslanych, mozna sobie resetować, kiedy chcesz. W innych programach na pewno znajdziesz zakladke Statystyki i tam to będzie.

soekholdem

Nie będę zakładał nowego tematu. Ile mniej więcej danych ściąga pokerroom? I jak to wychodzi w kosztach/month ?

Bielanek

Nie wiem jak różne roomy, ale np. grałem na Unibecie i FTP to praktycznie nic nie pobierały. To była tylko kwestia przesłania informacji, wszystkie obrazki i cały software masz na kompie, a net jest potrzebny jedynie do poinformowania kompa co ma wyświetlić (tak mi się wydaje).

mirash84

Ktos w jakims topicu pisal, ze gral na Starsach 20-25 stolow przez jakies 2h i zeszlo mu jakies 22MB :)
Dane z i do pokerromu raczej sprowadzaja sie do minimum.

Bielanek

Ja grałem całą noc u siostry i nie wiem czy mi pobrało 1mb. ;)

szok38

Na FTP i Starsach zużycie jest śladowe .Natomiast chciałem założyć konto na WH , ale przed po ściągnięciu na próbę softu zrezygnowałem.Za każdym razem Samo odpalenie WH to kilkadziesiąt MB , włączenie do obserwacji jednego stolika kolejne x MB . W sumie 10 minut bez gry i zjadało tyle ile FTP przez prawie miesiąc _confused: .
Pożeracz neta ??