Zauważyłem, że tego brakuje a Jakub natchnął mnie wrzucając Fieldrunners'ów do tematu zagadek
Są tu właściciele ajfonów albo hejterzy?
Ciekaw jestem w jakie gierki gracie, ja sam zmieniłem kilka dni temu iP 3G->3GS i teraz cisne w gierki, które poprzednio się przycinały.
Aktualnie pomiędzy MTT'ami gram w Jet Car Stunts (gra mocno przypomina komputerową trackmanie)
Hej!
Ja też mam Iphona, dostałem kiedyś w prezencie od teściowej
i muszę przyznać, że to najlepsza moim zdaniem ręczna przeglądarka do neta.
Gierki też są swietnie zrobione pod dotykowy ekran (oprócz tych z wyświetlanymi kursorami).
Jako telefon Iphone jest jednak beznadziejnie wolny, a bateria trzyma bardzo krótko.
Tak wogóle to upuściłem go parę dni temu i mam ekranik w "pajęczynę", ale działa
Napisane przez carl0s85
mam ajfona i stwierdzam ze gierki na to sa debilne
FIFA, NBA, GTA, NinjaTD, Fieldrunners, Gamebox (All-in-1), Jet Car Stunts to tylko przykładowe gry. Nie wiem jak dla Ciebie ale dla mnie one wymiatają
Wczoraj ściągnąłem Dexter'a i ciekawie się zapowiada
Napisane przez Olorion
mam zamiar kupic iphona po powrocie po polski, jaki model polecacie![]()
3GS, gierki nie przycinają tak jak w 3G. Model 16GB bo i tak za dużo muzyki na nim nie trzymam
Witam na mojej aukcji.
Dziś mam do zaoferowania IPHONA 3GS 16GB
dat szit i guess ;p
Napisane przez Olorion
Witam na mojej aukcji.Dziś mam do zaoferowania IPHONA 3GS 16GB
dat szit i guess ;p
Dokładnie
Poza tym; czarny>>biały ;P
mi dzisiaj kurier przywiózł 3gs
ale trzeba go jakos aktywować na czym się nie znam więc potrzebuje jakiegoś serwisu czy coś w tym stylu
ale jest zimno więc mi się nie chce wychodzić i tego szukac
dlatego iphone narazie leży i nic nie robi
Napisane przez toony122
mi dzisiaj kurier przywiózł 3gs
ale trzeba go jakos aktywować na czym się nie znam więc potrzebuje jakiegoś serwisu czy coś w tym stylu
ale jest zimno więc mi się nie chce wychodzić i tego szukac
dlatego iphone narazie leży i nic nie robi
Daj znać na gadu; 3708067 powiem Ci co i jak
@Filip80: zgadzam się
Pytanie do reszty - robiliście Jailbreak'a? Przyznaję się bez bicia, że ja tak ♠_cool:
Dokładnie. Nie jestem dumny z tych scrackowanych aplikacji ale powiem szczerze, że nie wyobrażam sobie iPhone'a bez theme'ów z winterboarda (AnnMe roxi :f_cool:) ani bez BiteSMS i quick reply, dzięki któremu nie muszę wychodzić z aplikacji żeby odpisać na sms'a
precz z ograniczeniami
i nie wyobrażam sobie żebym miał używac innego telefonu, ten dotyk
♠_love:
masz gołego ? czy ubierasz go ?
Napisane przez Filip80
precz z ograniczeniami![]()
i nie wyobrażam sobie żebym miał używac innego telefonu, ten dotyk
♠_love:
masz gołego ? czy ubierasz go ?
![]()
Poprzedniego miałem w ZAGG invisibleShield, teraz zamówiłem na 3GS Gelaskins Nevermind'a, który prezentuje się tak:

A tak wygląda mój springboard:

♠_cool:
też chciałem podobnie go ubrac ale trzęsą mi się ręce ♠_p: więc zainwestowałem w coś bardziej ochronnego:
Hehe, fajne, lepsze to niż te żelowe/gumowe "pokrowce". Dla mnie to zbrodnia dla iP.
Mam nadzieję, że iPody Touch też znajdą swoje miejsce tutaj
"Jet Car Stunts (gra mocno przypomina komputerową trackmanie) "
Miałem dokładnie to samo napisać
Fajna gierka
Ale ja obecnie walczę z:
- GTA China Wars (miazga)
- Gangster
- Dungeon Hunter
- ATV Offroad
Make it rain...