Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Internet ANGLIA . modem

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
623 Wyświetlenia
Lukash444

Witam, wyjechałem niedawno do Anglii, chcialbym grać tu w pokera wiec postanowilem kupic modem i internet z 3-ki... podłaczylem internet i wszystko bylo fajnie do czasu az właczylem pokera... strasznie duzo zjada mi transferu.Czytalem forum i przeczytalem ze 3 gb powinny spokojnie starczyc na conajmniej miesieczna gre w pokera, a mi przez modem ciagnie po 100-200kb/s.
Co zrobic z tym fantem? Moze jakis inny internet ?

Gram na BET FREDZIE.
Prosze pomozcie, to dla mnie bardzo wazne.
Pozdrawiam

4 odpowiedzi
krzychoo89

to poewnie aktualizacje systemu, antywirusa itp

Lukash444 Autor wątku
Lukash444

nie nie , jak nie mam wlaczonego bet freda to nic mi nie ciągnie internetu, dopiero jak włacze to ciagnie bardzo duzo... ciagle trzyma przy 200 kb/s a to sprawdzalem nie wchodzac na stoliki, a jak odpale z 9 stolikow to dopiero bedzie ciaglo...
Pomozcie jakos bo nie wiem o co chodzi...;/

Lukash444 Autor wątku
Lukash444

hej ludzie nikt nie pomoze?

bastian081

Napisz może do supportu Betfreda z pytaniem czy takie obciążenie łącza to norma, ewentualnie zwiększ sobie limit lub zmień poker room lub zmień internet na taki bez ograniczeń pobierania. Dla mnie to w ogóle dziwne: limit pobierania w internecie. Nie wiem co to ta 3-ka i wiem że takie limity istnieją ale ja nigdy bym się na taki nie decydował chyba że nie miałbym wyboru lub wiedziałbym że i tak mnie nie będzie limit ograniczał.