Czesc. Mam pytanie czy wykupujac HM2 small stakes mam licencje tylko na jeden komputer czy moze wiecej ?
Hej HelenaAM,
jest, jak napisał Gimliii1. Dzięki za pomoc ♠_thumbsup:
Licencje możesz dowolnie przyporządkowywać do komputerów. Jeśli chcesz zainstalować Hold'em Manager 2 na kolejnym komputerze, to musisz "zwolnić" jedną licencję, czego dokonujesz na swoim koncie na stronie Hold'em Manager.
Pozdrawiam
a takie pytanie bo zainteresowany bym byl wersja SMALL ona tez jest z licencja na 2kompy ? i takie pytanie jak wyglada element zamowienia tego ? przysylaja mi oprogramowanie poczta w jakims pudelku czy licencje wysja na maila a program z neta sciagamy ?
Witam
Wersja smallstakes również jest dostępna na 2 komputery.
Zamówienie składasz na stronie internetowej. Program ściągasz przez internet, otrzymujesz na maila odpowiedni klucz który wpisujesz w programie i gotowe.
Pozdrawiam
Jeszce jedno pytanie czy płacąc karta visa która mam w walucie PLN mogę dokonać zakupu licencji co na stronie cena jest podana w $ ??
Cześć HelenaAM,
nie ma to znaczenia. Kwota ta zostanie przez bank automatycznie przeliczona na kwotę Twojej karty, ewentualnie pobrana zostanie opłata za taką operację.
Pozdrawiam
Mam pytanie odnośnie HM2 zarejestrowałem się na stronie holdem managera tylko przy rejestracji podałem nazwisko z polskim znakiem i niby zatwierdziło ale w profilu jak wchodzę to przy nazwisku mam taki śmieszny znaczek zamiast litery czy to ma jakieś znaczenie bo chciałem zamówić HM2. ♠_confused: