Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

HM2 licencja

10 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
1,309 Wyświetlenia

Czesc. Mam pytanie czy wykupujac HM2 small stakes mam licencje tylko na jeden komputer czy moze wiecej ?

Odpowiedz
Cytat
9 odpowiedzi
Gimliii1

Na dwa komputery masz licencję.

Odpowiedz
Cytat

Hej HelenaAM,

jest, jak napisał Gimliii1. Dzięki za pomoc _thumbsup:

Licencje możesz dowolnie przyporządkowywać do komputerów. Jeśli chcesz zainstalować Hold'em Manager 2 na kolejnym komputerze, to musisz "zwolnić" jedną licencję, czego dokonujesz na swoim koncie na stronie Hold'em Manager.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a takie pytanie bo zainteresowany bym byl wersja SMALL ona tez jest z licencja na 2kompy ? i takie pytanie jak wyglada element zamowienia tego ? przysylaja mi oprogramowanie poczta w jakims pudelku czy licencje wysja na maila a program z neta sciagamy ?

Odpowiedz
Cytat

Witam

Wersja smallstakes również jest dostępna na 2 komputery.
Zamówienie składasz na stronie internetowej. Program ściągasz przez internet, otrzymujesz na maila odpowiedni klucz który wpisujesz w programie i gotowe.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jeszce jedno pytanie czy płacąc karta visa która mam w walucie PLN mogę dokonać zakupu licencji co na stronie cena jest podana w $ ??

Odpowiedz
Cytat

Cześć HelenaAM,

nie ma to znaczenia. Kwota ta zostanie przez bank automatycznie przeliczona na kwotę Twojej karty, ewentualnie pobrana zostanie opłata za taką operację.

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
grzeg10

Helena zaakceptuj zaproszenie jak jeszcze nie kupiłeś/aś.

Odpowiedz
Cytat
ziomhoum

Mam pytanie odnośnie HM2 zarejestrowałem się na stronie holdem managera tylko przy rejestracji podałem nazwisko z polskim znakiem i niby zatwierdziło ale w profilu jak wchodzę to przy nazwisku mam taki śmieszny znaczek zamiast litery czy to ma jakieś znaczenie bo chciałem zamówić HM2. _confused:

Odpowiedz
Cytat
grzeg10

nie ma znaczenia. Zaakceptuj zaproszenie mam pytanie niepubliczne :D

Odpowiedz
Cytat