Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Hiszpania - VPN + internet

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
1,284 Wyświetlenia
AliAli

Siema
Wybieram sie do Hiszpanii (grań Canaria jeżeli to cis zmienia bo to moze jakies strefy cos) a chce troche pogrindowac przez ten czas i tutaj pytanie do Was:

Jaki internet kupić? (Jakies pakiety na kartę, cos?)

Jaki VPN wybrać, jak to sie robi itd użyteczny byłby jakis poradnik czy cos bo zupełnie zielony w tym jestem
Dzieki z gory xD

Odpowiedz
Cytat
7 odpowiedzi
nivero

Napisane przez AliAli
Siema
Wybieram sie do Hiszpanii (grań Canaria jeżeli to cis zmienia bo to moze jakies strefy cos) a chce troche pogrindowac przez ten czas i tutaj pytanie do Was:

Jaki internet kupić? (Jakies pakiety na kartę, cos?)

Jaki VPN wybrać, jak to sie robi itd użyteczny byłby jakis poradnik czy cos bo zupełnie zielony w tym jestem
Dzieki z gory xD

Za internet zapłacisz jak za woły z abonamentu telefonu także szczerze nie polecam. nie ma wi fi tam gdzie jedziesz?

Odpowiedz
Cytat
AliAli Autor wątku
AliAli

Ale mi chodzi zeby tam kupić u nich :P na wifi publicznym boje sie grac xD

Odpowiedz
Cytat
nivero

Napisane przez AliAli

dlaczego się boisz? chodzi Ci o zabezpieczenie w razie disconnectu? to możesz w Polsce kupić jakiś korzystny pakiet internetowy jak masz w plusie np. i włączyć sobie roaming.

Odpowiedz
Cytat
AliAli Autor wątku
AliAli

bo ktos zapusci cos i dziekuje :D toz to nie jest w ogole chronione :D w polsce pakiety ssa :< kupilem jakis prepaid w sklepie ale teraz jeszcze kwestia vpn'a :P ma ktos jakies info? co gdzie jak za ile itd?

Odpowiedz
Cytat
nivero

Napisane przez AliAli
bo ktos zapusci cos i dziekuje :D toz to nie jest w ogole chronione :D w polsce pakiety ssa :< kupilem jakis prepaid w sklepie ale teraz jeszcze kwestia vpn'a :P ma ktos jakies info? co gdzie jak za ile itd?

mógłbyś coś więcej powiedzieć na tema Twoich teorii spiskowych co by miął rzekomo ktoś coś "zapuścić"?

Odpowiedz
Cytat
Olokolo1990

Przebywam obecnie w Hiszpanii i mam problem z łączeniem przez vpn. Zainstalowałem cyberghost. Pierwszego dnia działało ok, ale drugiego dnia zerwało mi połączenie i już nie mogłem się łączyć ("wystąpił problem z certyfikatem bezpieczeństwa lub Twój dostawca Internetu zablokował to połączenie"). Próbowałem też zmianę vpn na telefonie(łączę się przez telefon), ale również po pewym czasie mi zerwało. Czy ktoś mógłby polecić sprawdzony sposób? Docelowe poker roomy to Party i iPoker

Odpowiedz
Cytat
Janosikgdy

Napisane przez AliAli

Jak masz vpn to nikt Ci nic nie zapuści po wifi publicznym. Po to jest w głównej mierze wykorzystywane vpn
, aby gwarantować bezpieczeństwo po niezabezpieczonych sieciach, ( a nie do zmiany ip na inną narodowość, to funkcja pochodna wynikająca z pierwszej :P )

Odpowiedz
Cytat