Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Golarka elektryczna - jaka?

26 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
10.4 K Wyświetlenia
bagulec
PokerStrategist

Napisane przez MarioAK
Ja sobie kupiłem kiedyś Brauna za ~600zł. Po roku schowałem ją do szafy i teraz golę się zwykłą maszynką. Nawet najdroższa golarka nie ogoli Cię dokładniej niż najtańsza maszynka jednorazowa:)

Ja od 2 lat używam golarki Braun 340 Series 3 i zapomniałem na dobre o jednorazówkach.

Odpowiedz
Cytat

Choć może zabrzmieć to głupio, z doświadczenia wiem, że nie każdemu podejdą te najbardziej znane marki, czasami człowiek zapomina, że istnieją inne produkty, a co za tym idzie zupełnie odmienne rozwiązania, ja znalazłem swojego św. Graala tu: Dorco niby mało znana firma, ale ta droższa golarka się sprawdza jak na razie, więc polecam jbc.

Odpowiedz
Cytat
baxx1989
Oldschool Grinder

Napisane przez Gajuszewicz
Choć może zabrzmieć to głupio, z doświadczenia wiem, że nie każdemu podejdą te najbardziej znane marki, czasami człowiek zapomina, że istnieją inne produkty, a co za tym idzie zupełnie odmienne rozwiązania, ja znalazłem swojego św. Graala tu: Dorco niby mało znana firma, ale ta droższa golarka się sprawdza jak na razie, więc polecam jbc.

I zarejestrowałeś się specjalnie na forum, żeby zamieścić odpowiedź z linkiem na pytanie z przed kilku miesięcy :nh

Odpowiedz
Cytat

Za to mu płacą...

Gajuszewicz
Weź się lepiej za pokera niż taką "fuchę".

Wracając do golarek to ja posiadam Remington'a MB4110, którego moge z czystym sumieniem mogę polecić.

Jest to przedewszystkim trymer, ale w zestawie znajduję się głowica strice do ogolenia - (nie)stety z jednym ostrzem.

Dziwią mnie opinie o tym, że żadną golarką elektryczną nie da się ogolić tak dokładnie jak zwykłą maszynką. W powyższym trymerze funkcja golenia jest funkcją drugorzędną, a bez problemu w kilka ruchów idzie się ogolić do skóry gładkiej jak po zwykłej maszynce.

Odpowiedz
Cytat
Rinnok
Elite Grinder

ja mam philipsa za 150zl i jestem zadowolony ;p

Odpowiedz
Cytat
napalm77
PokerStrategist

Napisane przez napalm77
ja i ojciec mamy golarki philipsa. ja droższego na aku i trymetr ok 300 zł a ojciec tańszego za 100 złw promocji. golarki super. wcześniej ojciec miał brauna ale ta siateczka popękała po ok roku a wymiana kosztuje co najmniej 50% wartości maszynki. philipsy mamy ze 3 lata i są jak nowe. na początku miałem podrażnienia ale kilka razy użyłem mleczko po goleniu nivea i problem znikł. czasami zamiennie używam ręcznej maszynki GILETTE FUSION POWER a wcześniej gilette mach 3

cały czas potrzymuje opinie ale golę sie częsciej maszynką ręczną Gilette mach 3. GILETTE FUSION POWER mi sie złamała pod przyciskiem do wymiany ostrza gdzie jest ta dziura . celowe postarzanie/ osłabianie produkty _evil:
http://www.40forever.com.br/acertei-em-cheio/

Odpowiedz
Cytat