kto lubi popufac przy sesji papierosa?
Macie jakies fajne elektryki do pokazania. Musze przestac palic, bo dziewczyna narzeka..
Rauchen kann tödlich sein :challenge
kto lubi popufac przy sesji papierosa?
Macie jakies fajne elektryki do pokazania. Musze przestac palic, bo dziewczyna narzeka..
Rauchen kann tödlich sein :challenge
Ja popalam teraz na ego visione
...ale chujowe liquidy zabijają grzałki, sam tak zajebałem kilkanaście (teraz sam kręcę).
A tak w ogóle to nie paliłem analoga od : pewnie ze trzy miechy ?
od 27 listopada przeszedlem na e tanka i chwale sobie liquidy od boge technology,te tytoniowe,mieta i owoce mi nie smakują,generalnie odczuwam malutki niedosyt,ale jak wieczorem dopale się 1 zwykłym papierosem i w pełni czuję jego smród to decyduję dalej walczyć z nałogiem.Przechodzę na e-papierosa na stałe.
na feel-free.istore butelka orginalnego liquidu tylko 4,30 zeta,zakupiłem sobie dziś nowe smaki9malboro red,camel,tabacco(smak cygara i wina)i 555(palone orzeszki)
Przetestowane przez spore grono znajomych i tatę. Większość pali tylko to, reszta od czasu do czasu podpala zwykłe, ale to rzadkość. Ja się póki co nie mogę skusić.
http://casablancacig.pl/index.php
Na pewno mają dobre liquidy, bo zdarza mi się czasem jechać na ojca fajce i jest luz. Tylko trzeba pokombinować z mocą i smakami, żeby dobrać odpowiednie pod siebie. Jeśli się regularnie pali i zamawia, to z każdym zamówieniem nabijamy sobie możliwość większych rabatów. Mają też punkty naziemne.
Ego
Clearomizery
etc
Może inaczej
http://www.e-papierosy-forum.pl/
I tyle w temacie... zapraszamy
Tylko proszę uważać na "sponsorowanych testerów"
nie chce reklamować ale... :fuckyeah
Macie co czytać
Ja od 2-3 tygodni przerzuciłem sie na e-papierosa i w ogóle nie pale normalnych już. Generalnie tytoniowe liquidy w ogole mi nie podchodza, moj faworyt to na chwile obecną chyba cherry z liqueena i ice mint też z liqueena. Ale mało wyprobowalem także na razie kombinuje jakie by tu smaki następne spróbować.
Jak ktoś ma jakieś doświadczenia z liquidami smakowymi i ma kilka godnych polecenia to niech nie waha się wpisać :fdrink
smak marlboro gold to taki chyba standardzik bedzie, jak kupie e-papieroska.
Kupilem 3msc. temu takiego E-cigaretta zwyklego, ale byl w wielkosci normalnego papierosa. W ogole go nie czuc jak sie zaciagasz. Ladowal sie caly dzien, a jak juz po to na 30 min. takiego lepszego zaciagania sie, pozniej to lipa. Dalem sobie spokoj i chce pomyslec nad czym mocniejszym, gdzie bede naprawde czul dymek. Palilem ze 3 razy takiego profesjonala i powiem ze pierwszy raz jak sie sztachlem, to pluca prawie wyplulem.. Jest roznica.
Pewnie trzeba wydac ze 300 pln na takiego.
Ja ze swojej strony moge polecić volish ego 3 crystal 2. Zdecydowanie czuć, że palisz. Jeszcze to trochę od liquidów zależy oczywiście. Za zestaw (2 e-papierosy) na allegro trzeba zaplacic 300 zł.
Dobra, ile kosztuje zestaw i ile na miesiac korzystanie z teo :P?
Pale ok 12 faj dziennie i mi z tym zle
http://pl.scribd.com/doc/13755438/LatwysposobnaRzuceniepalenia
Ja polecam to.
Przeczytaj i zobaczysz że już nie zapalisz. Paliłem dużo więcej od Ciebie i przez wiele lat.
Od roku już nie palę po przeczytaniu tego
Papierosy to złooo
@PatrykG
Na dzień dobry najlepszy Ego Visione z promocji E-Dyma
http://allegro.pl/2x-e-papieros-visione-ego-3-najlepszy-polecamy-i2822627780.html
do tego pakiet liquidów do posmakowania (u tego samego sprzedawcy jest aktualnie promocja 8x10ml)
Jeśli chodzi o szczegóły obsługi, koszta, etc. odsyłam na forum do którego link podał ctrl82
Od lipca wapuję na ego-w z vivi mini cc, z dorobionym capem górnym pod dripy 510 i jestem bardzo zadowolony, zero zadychy, zero smrodu, czuję się dziesięć lat młodszy (paliłem kilkanaście lat). Poza tym nie muszę wystawać na mrozie przed knajpą, kulturalnie mogę chmurzyć przy piwku w środku
Gorąco polecam.
@phonik thx ale naprawdę tam trzeba uważać na "polecających" co z pewnością pewnie wiesz
@smoku casablanca ok dobre były kiedyś teraz nastały inne czasy
samogony z TW etc
Na wejście radzę odpuścić ego etc .. po ok 6-8 miechach z 1100mAh z jebnie na tyle że dwóch dni czy też dnia starczy wam na pół dnia
Na wejście mod
Tylko co ?? Trzeba popatrzyć..poczytać etc
Napisane przez ctrl82
Na wejście radzę odpuścić ego etc .. po ok 6-8 miechach z 1100mAh z jebnie na tyle że dwóch dni czy też dnia starczy wam na pół dnia
![]()
Ja zaopatrzyłem własnie w te EGO całą firmę, tanie jak barszcz, a co 6 miechów można spoko kupić nowe i rocznie jest to koszt mniejszy niż tych FIRMOWYCH - kto co lubi.
5 miesiąc vapuje - zero analogów, a paliłem - 22lata, ostatnio 1,5 paczki czerwonych red whitów dziennie.
namówiłem już większość znajomych i tylko jedna osoba wróciła do analogów. Jestem chodzącą reklamą tego wynalazku, a dziś wyczytałem na jednym z portali że jest to nawet TRENDY buhahaha - ale nie powiem budzi ciekawość innych.
A jak zobaczysz innego vapownika na ulicy - od razu kumpel
Napisane przez sebano2
Napisane przez ctrl82
![]()
Ja zaopatrzyłem własnie w te EGO całą firmę, tanie jak barszcz, a co 6 miechów można spoko kupić nowe i rocznie jest to koszt mniejszy niż tych FIRMOWYCH - kto co lubi.
5 miesiąc vapuje - zero analogów, a paliłem - 22lata, ostatnio 1,5 paczki czerwonych red whitów dziennie.
namówiłem już większość znajomych i tylko jedna osoba wróciła do analogów. Jestem chodzącą reklamą tego wynalazku, a dziś wyczytałem na jednym z portali że jest to nawet TRENDY buhahaha - ale nie powiem budzi ciekawość innych.
A jak zobaczysz innego vapownika na ulicy - od razu kumpel![]()
Firmowe jakie ? Masz na myśli fime V gdzie się płaci x2/x3 za brand ?
Ja miałem na myśli coś innego.. np. Genesis (a jest co wybierać i ceny też się różnią) na meshu a Ego temu nie podała.. i nie jestem żadnym reklamodawcą...
ale trzeba się "zorientować" co..gdzie.. i jak i po ile :))
Masz prosty przykład ..
http://www.peleon.pl/product.php?id_product=1663
a tu :
http://www.e-papierosy-forum.pl/ogniwa-samsung-icr18650-28a-t31818.html
róznica prawie 30 pln na jednym aku
są dobre
Próbowałem to palić ale w ogóle mi to nie podchodzi, to nie to samo co zwykły papieros. Po tym e-paleniu, bolał mnie tez brzuch, próbowałem 2 różne liquidy i to samo, chyba nie nadaje się do epalenia
Napisane przez ruczaj7
Próbowałem to palić ale w ogóle mi to nie podchodzi, to nie to samo co zwykły papieros. Po tym e-paleniu, bolał mnie tez brzuch, próbowałem 2 różne liquidy i to samo, chyba nie nadaje się do epalenia![]()
Czy ja każdemu muszę tu odpowiadać i przekonywać..nie to nie
To zależy co dymałeś .. jakie proporcje .. może VG i PG na 50/50 może mniejsza dawka niko.. niko łatwo przedawkować w EP.. i bóle brzucha..głowy etc wejdź na ww forum i poczytaj....
Mod? Genesis? Dla początkującego? Bez sensu kompletnie. Zwykłe ego i najbanalniejszy w obsłudze parownik żeby się oswoić ze sprzętem i obsługą.
Te zestawy od e-dyma to strzał w dziesiątkę. Jak już człowiek złapie bakcyla (o ile w ogóle - ja jestem super zadowolony z parownika i ani mi w głowie kupować coś nowego, testować, kombinować) to wtedy może szukać alternatyw.
Napisane przez phonik
Mod? Genesis? Dla początkującego? Bez sensu kompletnie. Zwykłe ego i najbanalniejszy w obsłudze parownik żeby się oswoić ze sprzętem i obsługą.
Te zestawy od e-dyma to strzał w dziesiątkę. Jak już człowiek złapie bakcyla (o ile w ogóle - ja jestem super zadowolony z parownika i ani mi w głowie kupować coś nowego, testować, kombinować) to wtedy może szukać alternatyw.
Fakt mesh nie dla poczatkujących.. ale jak można coś dymać na clirkach
już lepiej kartomizer LR i baniak... praktycznie bezobługowy
Clirki
i każdy wyga to potwierdzi