Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dobry serwer pod WWW

6 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
804 Wyświetlenia
kapelusznik

Witam, zarejestrowałem sobie domenę w nazwie.pl, jednakże nie kupowałem jeszcze tam serwera.

Da radę mieć serwer w innym miejscu z random linkiem typu cipajapa.biz.pl i podpiąć adres pod domenę w nazwie.pl typu cipajapa.com?

Poleci ktoś w miarę tani serwer? Nię chcę żadnych cudów, wystarczy mi transfer DO 1gb, nawet mniej. HTML , jakiśtam panel admina i tyle.

A może jest coś bezpłatnego?

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi

hostinghouse.pl -chyba najtaniej, a dobra jakosc, dobre opinie, mozna podpiac kazda zewnetrzna domene

Odpowiedz
Cytat
baydle

netmark.pl

polecam w 100%, do czynienia z nimi mam d 3 lat, dwa serwery wykupione, 3 domeny. troche ze sklepem pod skryptem magento serwer zamulal, ale do reszty super.
kazda jedna domene zewnetrzna mozez podpiac.

pzdr.

Odpowiedz
Cytat
salyk

Kapelusznik, jeśli celujesz w swoje portfolio to nie oszczędzaj na serwerze - lepiej kupić najtańszy płatny niż jakiś darmowy co CI będzie reklamy wywalał.

Rejestracja domeny w home czy nazwa jest dość droga. W necie można znaleźć inne tańsze serwisy, tylko mniej rozreklamowane ;) Chociażby http://www.ovh.pl/

Jeśli nie masz jakiś specjalnych wymagań co do serwera, to znajdź najtańszy i poszukaj opinii o nim, jeśli będą ok to masz swój serwer ;)

Odpowiedz
Cytat
0rdon

Ja używam od kilku lat do różnych celów www.hekko.pl i nie zamierzam zmieniać :)

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz

Napisz do czego, bo im tańszy tym mniej rzeczy obsługuje często. Jak proste www, to bierz najtańsze.

Odpowiedz
Cytat