Ostatnio mam problem z kompem którego niedawno kupiłem co jakiś czas sam się resetuje pojawia się niebieski ekran sprawdzałem dziennik zdarzeń wyskakuje mi jakiś kernel power jak sobie z tym poradzić kompletnie nie znam się na komputerach więc prosiłbym o jak najprostsze wytłumaczenie
przetestuj kompa nastepujacymi programami
OCCT
HDtune
CrystallDiskInfo
HWMonitor
zalóz sobiek konto na elektroda.pl i wrzuc tam wyniki - opisz tez komfiguracje kompa - w kilka minut dostaniesz odpowiedz....
dobrze by bylo tez zrobic zrzut BSoDa (blue screen of death) i go tam dodac
Napisane przez plusEVqba
przetestuj kompa nastepujacymi programamiOCCT
HDtune
CrystallDiskInfo
HWMonitorzalóz sobiek konto na elektroda.pl i wrzuc tam wyniki - opisz tez komfiguracje kompa - w kilka minut dostaniesz odpowiedz....
dobrze by bylo tez zrobic zrzut BSoDa (blue screen of death) i go tam dodac
Założyłem temat na elektroda jak doradziłeś szybko dostałem odp zrobiłem memtest no i okazało się ,że jedna kość sypie błędami także będę zgłaszać reklamację.
Napisane przez baadnewz01
Napisane przez plusEVqba
przetestuj kompa nastepujacymi programamiOCCT
HDtune
CrystallDiskInfo
HWMonitorzalóz sobiek konto na elektroda.pl i wrzuc tam wyniki - opisz tez komfiguracje kompa - w kilka minut dostaniesz odpowiedz....
dobrze by bylo tez zrobic zrzut BSoDa (blue screen of death) i go tam dodacZałożyłem temat na elektroda jak doradziłeś szybko dostałem odp zrobiłem memtest no i okazało się ,że jedna kość sypie błędami także będę zgłaszać reklamację.
zapomnialem dodac jakiegos programu do testu kosci... heh
:yaoming :
na elektroda juz nie raz mi pomogli
Pozdro