cze
czy mozna podlaczyc jakos 3 monitor do kompa ??
akturalnie mam 2 lcd , 1 podloczony do karty graficznej analogowo(niebieski kabel) drugi cyfrowo(biały) ale czy da sie jakos podlaczyc 3:D?! chyba mam go na analogu tez
cze
czy mozna podlaczyc jakos 3 monitor do kompa ??
akturalnie mam 2 lcd , 1 podloczony do karty graficznej analogowo(niebieski kabel) drugi cyfrowo(biały) ale czy da sie jakos podlaczyc 3:D?! chyba mam go na analogu tez
odpowiedz wydaje mi sie banalna chyba ze gdzies tkwi haczyk - potrzebujesz wolnego wejscia na monitor, najprosciej chba wsadzic kolejna karte graficzna
nom spoko ale mi chodzilo o jakies rozwiazanie za pare groszy jakas wtyczke czy cos:D?
ja mam kabel rozdzielajacy DVI na DVI i VGA ktorych mozna uzywac rownolegle
chcialem ci nawet linka wstawic ale cos nie moge nic takiego na necie znalesc, wiec nawet wlazlem pod stol i sie upewnilem czy to aby prawda
możesz podłączyć trzeci monito do display porta jak masz, ( takie małe wyjście podobne do hdmi) a jak nie to są rozdziałki ale podobno kijowo to działa...
Witam,
Z rozdzieleniem sygnału problemów za wiele nie ma, ale pamiętaj, że dostajesz wtedy kopie, na dwóch ekranach będziesz miał dokładnie to samo, w tej samej rozdzielczości itp. Nie wiem, czy o to Ci właśnie chodzi
Pozdrawiam
Jesli chcesz trzeci monitor podlaczyc kup sobie najtansza dostepna karte graficzna (nVidia lub AMD - zalezy jaka teraz masz w kompie), wepniesz ja w wolne zlacze PCI express i potem pod Windowsem w ustawieniach ekranu powinno sie dac skonfigurowac 3 monitor.
Zawsze pozostaje ci matrox
http://www.matrox.com/graphics/en/products/gxm/th2go/?productTabs=1#close