Przejdź do forum
ZOOM Challenge Kika...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

ZOOM Challenge Kikaida FINISH (ROI >30%)

3 Posty
2 Użytkownicy
0 Reakcje
487 Wyświetlenia

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

50k Zoom Challenge NL2 FR
30 BI na danych stawkach.
W przypadku sesji na minus uzyskany rakeback na pokrycie części strat.
Podział profitu 60:40

Błyskawiczne rozliczenie po zakończeniu Challenge'u

Planowane update max 3 na okres całego stake'u

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi
Tomasson225
Oldschool Grinder

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Biorę 100% ;)

Dopisz tylko, że rakeback dla Ciebie jest jeżeli jest profit.

No i że shotujesz przy 30bi na wyższy limit i schodzisz przy 20 :)

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Challenge skończony już wczoraj

ROI >30%

Wykres wrzucę jutro, gdyż nie mam tutaj całej bazy danych.

@ Pokerstrategy Admins

Jest to tylko podsumowanie stake'u który sprzedałem i rozegrałem także jakakolwiek blokada jest zapewne już bez celowa.

Odpowiedz
Cytat