Przejdź do forum
Zakład ! 500k hands...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zakład ! 500k hands micro sh...

16 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,244 Wyświetlenia
rootpl

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witam wszystkich bardzo serdecznie :D
Tym pozytywnym followupem chciałbym rozpocząć temat, którego na forum chyba jeszcze nie było.

Potrzebuję odrobiny motywacji, systematyczności.
Chcę się sprawdzić, odseparować od ludzi, mówię wszystkim, że wyjeżdżam na miesiąc - to nieprawda zostaję w pokoju, sam na sam z komputerem, z własnymi słabościami.
Motorem motywacyjnym ma być ten zakład. To czy jestem wiarygodną osobą, czy chcecie się założyć pozostawiam Wam, jeżeli ktoś chce sprawdzić moje dokumenty, numer konta bankowego, numer telefonu, adres zamieszkania, zameldowania, nie ma żadnego problemu, brak uczciwości to ostatnia rzecz o którą bym się podejrzewał, pierwszą jest głupota.

Wiem, że dam radę, choć o tym chyba nie powinienem pisać skoro chcę się założyć, ale niech będzie. Na korzyść osób, które lubią zakłady mogę napisać, że kiedyś chciałem zrobić challange 300k hands i nie wyszło.

Proponuję coś takiego.
Wymóg bym wygrał zakład.

- 500k hands w 31dni
- to jak gram, co gram i ile gram pozostawiam sobie

Ludzie chętni się założyć wysyłają mi 10$ lub 20$, tyle ile osób wyśle o tyle mój roll się powiększy. Po co to ?
Da mi to większą swobodę gry, luz psychiczny, będzie to bardzo ważne, pewny zysk gdybym wyszedł na 0 po 500k hands :)
Chęć pokazania się, też potrafię, powiem więcej : wiem, że to zrobię.
Nie boję się porażki, ufam sobie.
To jak ludzie na mnie patrzą, co o mnie myślą jest dla mnie ważne, jest to mój osobisty leak, nad którym pracuję, dlatego wysłane pieniądze są dla mnie największą motywacją, co chyba jest kolejnym leakiem [?] dającym niesamowitego kopa, że ktoś nie wierzy, będzie śledził i i walił głową w biurko gdy się uda.

Co daję w zamian ?

- wykres co 5 dni

- w przypadku nie rozegrania 500k hands obliguję się do :

* za wysłane 10$ oddaję kolejne 10$ czyli 20$
*za wysłane 20$ oddaję kolejne 20$ łącznie 40$

Jeżeli uda mi się ugrać 500k hands w 31dni, a profit przekroczy 1k$ ( w profit wliczam $T za rozegrane punkty FPP, bonusy ) wtedy 200$ rozlosuję między graczy, którzy zainwestowali. ( 200$ do podziału, czyli np. 4 graczy po 50$ , zależnie od osób, które wezmą udział w zabawie )

“Ja wierzę w drogę krzyża. Że musisz coś poświęcić, żeby czegoś móc dokonać, doświadczyć.”

Marek Piotrowski

Chcę poświęcić te 31 dni na budowę rolla, wejść na wyższe stawki, ciągłe siedzenie na NL5 i regularne wypłaty zaczęły mnie męczyć psychicznie, zaczęła świtać w mojej głowie myśl co by było gdybym tyle czasu co poświęcam na grę na NL5 poświęcał na grę na NL50 czy NL100, co by wtedy było ? Czas przestać gdybać tylko wziąć się do roboty.
Grałem trochę NL25, co prawda nie było to p*, rąk też dużo nie było, ale dawałem radę, stąd budowa rolla i zadomowienie się na NL25 jest realne o ile rozegram 500k hands.

Prosiłbym o nie krytykowanie mojego podejścia do gry, to czy ktoś gra 4 stoliki max skupiony i wspina się szybko po limitach, czy wybiera inną drogę, grania multitablingu pozostawmy każdemu z nas, każdy ma inne podejście i dla większości to drugie podejście, inne niż nasze jest złe. Dla mnie oba są dobre, powiem więcej większy szacunek mam do osób, które grają mniej stolików, ja tak nie umiem, może nie chcę próbować, temat na za 31 dni.
Pozdrawiam !

Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, propozycję walić śmiało !
Osoby, które chcą się założyć proszę o wpłatę na :

Neteller : sevenhak@gmail.com
Moneybookers : sevenhak@gmail.com
Pokerstars : root6920

Odpowiedz
Cytat
15 odpowiedzi
majslaw

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

chyba nie ten dział , i chyba Kolega nie czytał regulaminu tego działu

pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
gin68

Chętnie się założę ;)
kiedy zaczynasz grę ?

Odpowiedz
Cytat
Lookbehind

"- to jak gram, co gram i ile gram pozostawiam sobie"

brzmi to jak scam

Wpadlem na lepszy pomysl milion rozdan tylko potrzebuje kompana co ze mna przefolduje tyle na hu, moze byc tez w homegames. :fuckyeah

W imię czego ktoś kto chce wygrac ten zaklad mialby ci poslac hajsy zeby ci w tym pomóc? :f_eek:

To nie tędy droga, zrób sobie challange nikt ci nie broni, ale hajs niech powędruje do jakiejś zaufanej osoby, co to za zakład jeśli nie mam pokrycia, że ten hajs co wygram oraz ten co ci pośle wogóle zobaczę, bo prędzej storbisz grając bagatela średnio 16k hands/day

Odnośnie pomysłu z losowaniem nie wiem czy to ma być jakiś tani chwyt z jakąś loterią fantową, mimo wygrania zakładu chcesz jeszcze oddać charytatywnie 200$?

Takiej oferty w tym dzialej jescze nie było jesteś prawdziwym ewenementem.

Odpowiedz
Cytat
rootpl Autor wątku
rootpl

proszę o nie spamowanie i szukanie dziury w całym, zrobiłem sobie challenge, a to czy ktoś chce się założyć to jego prywatna sprawa, jeżeli nie masz ochoty to proszę nie spamuj tematu, skoro 200$ uważasz za chwyt marketingowy, to nie ma tych 200$, które bym losował jak osiągnę profit 1k$+, kupię sobie spodnie

grę zaczynam w środę lub czwartek, jak rozpocznę dam znać

Odpowiedz
Cytat
Lookbehind

Proszę przeczytać regulamin działu staking czy powyżej przedstawiona "Oferta" spełnia kryteria, bo dla mnie to farsa.

To nie spam tylko zwrócenie uwagi na kilka istotnych rzeczy. Mam prawo się tutaj wypowiedzieć jako potencjalny inwestor.

Zapraszam również do odpowiedniego działu:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=363

Mam nadzieję, że pomogłem :fdrink

Odpowiedz
Cytat

Życzę ci powodzenia sam chciałem rozegrać 500k w miechol. ale po kilku dniach nie dałem rady wychodzi to około 12 czy 16 k na dzień kilka pierwszych dni jest spoko, ale po 5 - 6 dniach poprostu organizm siada. Za dużo informacji na dzień.

Życzę powodzenia _thumbsup:

Odpowiedz
Cytat
rootpl Autor wątku
rootpl

Napisane przez Lookbehind

Proszę przeczytać regulamin działu staking czy powyżej przedstawiona "Oferta" spełnia kryteria, bo dla mnie to farsa.

To nie spam tylko zwrócenie uwagi na kilka istotnych rzeczy. Mam prawo się tutaj wypowiedzieć jako potencjalny inwestor.

Zapraszam również do odpowiedniego działu:
https://polska.pokerstrategy.com/forum/board.php?boardid=363

Mam nadzieję, że pomogłem :fdrink

Faktycznie, punkt 2 zakaz spamu, popsułeś mi temat :D
Na jakie istotne rzeczy zwróciłeś uwagę ? Na siłę szukanie spisku, polecam strony ala strefatajemnic, albo użytkowników, którzy zakładają tutaj temat pierwszy raz, współpracowałem z rebusikiem kilka razy i raz jak przegrałem rolla to oddałem co do grosza. Także zanim zaczniesz rzucać osądy, zrób rozeznanie terenu.

Forma zakładu nie różni się niczym od normalnego tematu stakingowego, ale jak ktoś chce się czegoś przyczepić to zawsze coś znajdzie.
Dzięki blelol za dobre słowa, wszystko do nas wraca, Tobie życzę tego samego.
Pozdro

Odpowiedz
Cytat

Generalnie chyba nie ten dzial, bo zamiast do stejku wrzuc to lepiej do challangeów, i tak tak jak ktos pisal, przyjmuj zaklady, wybierz kogos kompetentnego do trzymania kasy i graj :D

Co do uczciwości roota, nie mam zastrzeżeń. Tak jak pisał, kilka razy już go stackowałem. Wszystko w najlepszym porzadku, a gdy mieliśmy pewne problemy, bardzo honorowo i uczciwie z nich wybrnął.

Co nie zmiania faktu, że też jakoś nie bardzo mi się ten topic podoba, trochę na siłe i nie wiadomo o co tu chodzi i po co to. ;)

Niemniej, GL!

Odpowiedz
Cytat
rootpl Autor wątku
rootpl

Może faktycznie dziwnie to wygląda

Generalnie chyba nie ten dzial, bo zamiast do stejku wrzuc to lepiej do challangeów, i tak tak jak ktos pisal, przyjmuj zaklady, wybierz kogos kompetentnego do trzymania kasy i graj

Może zgłosi się ktoś kompetentny, chętny do przetrzymania kilku $$ , nie jestem obeznany :) a taka forma jak najbardziej też pasuje, choć nie wiem czy jest sens, czy będą chętni, bo póki co mały odzew, może faktycznie ludzie myślą, że chcę zwinąć manatki.
Odnośnie działu to nie wiem czy w dziale challenge będzie taki temat dozwolony, jeżeli tak to proszę o przesunięcie.
Pozdro

Odpowiedz
Cytat
RealGains

Chrien aka athene zrobil w 1 miesiac 1 milion rak na nl2 w ~420h i to z dodatnim winratem, a zaden z niego pokero pro. Takze nie wiem czy szukasz latwej kasy czy na prawde wydawalo ci sie ze to hardkorowy volume.

http://forumserver.twoplustwo.com/54/poker-beats-brags-variance/1million-hands-1000-buy-ins-one-month-science-963018/

Odpowiedz
Cytat

nie no, 500k rak na msc, to co 2 grinder robi :fuckyeah

Odpowiedz
Cytat
rootpl Autor wątku
rootpl

Lagmalix dziękuję za słowa otuchy, motywację, Tobie życzę szczęścia w życiu i wszystkiego dobrego.

Nie wiem czy dobrze gdzieś kiedyś wyczytałem, ale jak on ugrał te 1mln rąk to nie było ograniczeń do 24 stołów, ale mogę się mylić, zresztą 1mln rąk też zrobię, podeślę Ci wtedy 100$, zmotywowałeś mnie.

Odpowiedz
Cytat
RealGains

Nie chce mi sie tego sprawdzac, ale jestem pewien ze table limit byl i/albo nie gral on wiecej niz 24 stoly.

Sluchaj, chcesz motywacji i uwazasz ze wyznaczony przez Ciebie volume jest wyzwaniem? Ok, ale w takim razie zakladaj sie ze znajomymi, ktorzy chca Tobie pomoc i znaja Twoje mozliwosci. Tutaj szukasz akcji od mniej lub bardziej randomowych osob i jezelli ktos chce podejsc do tego racjonalnie, a nie przez pryzmat rozdawania kasy, to musi patrzec co jest mozliwe, a nie co trudne dla Ciebie, no bo kiedys ponoc probowales 300k i nie wyszlo...

Dodam jeszcze, ze gdybys utworzyl temat na podforum challenge i napisal o tym bardziej w kategoriach funu to bylo by latwiej na to spojrzec inaczej, a tak to sam w temacie uzyles slowa "zaklad", wiec ciezko mi nie traktowac tego w kategoriach propbetu.

glgl

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez rootpl

Lagmalix dziękuję za słowa otuchy, motywację, Tobie życzę szczęścia w życiu i wszystkiego dobrego.

Nie wiem czy dobrze gdzieś kiedyś wyczytałem, ale jak on ugrał te 1mln rąk to nie było ograniczeń do 24 stołów, ale mogę się mylić, zresztą 1mln rąk też zrobię, podeślę Ci wtedy 100$, zmotywowałeś mnie.

jak grasz 24 stoly to pokerstars zwieksza ci limit po pewnym czasie ja moge grac aktualnie 32 stoly cash

Odpowiedz
Cytat
Fishu88

Cześć Root,

nie chcę się wtrącać, krytykować czy coś takiego, ale z tego co piszesz, to Twoim problemem są cash-outy, a nie volume, które rozgrywasz, więc moim zdaniem ten zakład może trochę mijać się z celem ( nota bene mam dokładnie ten sam problem, chociaż volume u mnie też ssie, bo nie potrafię nawet systematycznie grać 6h dziennie na 6 stołach :/ ).

Jak sam napisałeś, co grasz gdzie grasz pozostawiasz dla siebie, chociaż z pozostałej części tekstu wynikałoby, ze planujesz grać nl5 na kilkunastu stołach i pewnie potem przeskoczyć wyżej - mówiąc prawdę to trochę nie rozumiem, dlaczego taki zakład, przecież na nl5 można pewnie spokojnie wykręcić 5bb/100 grając 20+ stołow ( no dobra, w sumie to nei wiem czy można, nigdy nie grałem takiego mass multitablingu ), może powinieneś zrobić sobie zakład w stylu - nie wypłacę ani $ (alternatywnie - nie wypłacę więcej niż X $ ) przed przeskoczeniem na nl25/50/whatever ? :>

Odpowiedz
Cytat