Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.
Witam wszystkich bardzo serdecznie
Tym pozytywnym followupem chciałbym rozpocząć temat, którego na forum chyba jeszcze nie było.
Potrzebuję odrobiny motywacji, systematyczności.
Chcę się sprawdzić, odseparować od ludzi, mówię wszystkim, że wyjeżdżam na miesiąc - to nieprawda zostaję w pokoju, sam na sam z komputerem, z własnymi słabościami.
Motorem motywacyjnym ma być ten zakład. To czy jestem wiarygodną osobą, czy chcecie się założyć pozostawiam Wam, jeżeli ktoś chce sprawdzić moje dokumenty, numer konta bankowego, numer telefonu, adres zamieszkania, zameldowania, nie ma żadnego problemu, brak uczciwości to ostatnia rzecz o którą bym się podejrzewał, pierwszą jest głupota.
Wiem, że dam radę, choć o tym chyba nie powinienem pisać skoro chcę się założyć, ale niech będzie. Na korzyść osób, które lubią zakłady mogę napisać, że kiedyś chciałem zrobić challange 300k hands i nie wyszło.
Proponuję coś takiego.
Wymóg bym wygrał zakład.
- 500k hands w 31dni
- to jak gram, co gram i ile gram pozostawiam sobie
Ludzie chętni się założyć wysyłają mi 10$ lub 20$, tyle ile osób wyśle o tyle mój roll się powiększy. Po co to ?
Da mi to większą swobodę gry, luz psychiczny, będzie to bardzo ważne, pewny zysk gdybym wyszedł na 0 po 500k hands
Chęć pokazania się, też potrafię, powiem więcej : wiem, że to zrobię.
Nie boję się porażki, ufam sobie.
To jak ludzie na mnie patrzą, co o mnie myślą jest dla mnie ważne, jest to mój osobisty leak, nad którym pracuję, dlatego wysłane pieniądze są dla mnie największą motywacją, co chyba jest kolejnym leakiem [?] dającym niesamowitego kopa, że ktoś nie wierzy, będzie śledził i i walił głową w biurko gdy się uda.
Co daję w zamian ?
- wykres co 5 dni
- w przypadku nie rozegrania 500k hands obliguję się do :
* za wysłane 10$ oddaję kolejne 10$ czyli 20$
*za wysłane 20$ oddaję kolejne 20$ łącznie 40$
Jeżeli uda mi się ugrać 500k hands w 31dni, a profit przekroczy 1k$ ( w profit wliczam $T za rozegrane punkty FPP, bonusy ) wtedy 200$ rozlosuję między graczy, którzy zainwestowali. ( 200$ do podziału, czyli np. 4 graczy po 50$ , zależnie od osób, które wezmą udział w zabawie )
“Ja wierzę w drogę krzyża. Że musisz coś poświęcić, żeby czegoś móc dokonać, doświadczyć.”
Marek Piotrowski
Chcę poświęcić te 31 dni na budowę rolla, wejść na wyższe stawki, ciągłe siedzenie na NL5 i regularne wypłaty zaczęły mnie męczyć psychicznie, zaczęła świtać w mojej głowie myśl co by było gdybym tyle czasu co poświęcam na grę na NL5 poświęcał na grę na NL50 czy NL100, co by wtedy było ? Czas przestać gdybać tylko wziąć się do roboty.
Grałem trochę NL25, co prawda nie było to p*, rąk też dużo nie było, ale dawałem radę, stąd budowa rolla i zadomowienie się na NL25 jest realne o ile rozegram 500k hands.
Prosiłbym o nie krytykowanie mojego podejścia do gry, to czy ktoś gra 4 stoliki max skupiony i wspina się szybko po limitach, czy wybiera inną drogę, grania multitablingu pozostawmy każdemu z nas, każdy ma inne podejście i dla większości to drugie podejście, inne niż nasze jest złe. Dla mnie oba są dobre, powiem więcej większy szacunek mam do osób, które grają mniej stolików, ja tak nie umiem, może nie chcę próbować, temat na za 31 dni.
Pozdrawiam !
Jeżeli ktoś ma jakieś pytania, propozycję walić śmiało !
Osoby, które chcą się założyć proszę o wpłatę na :
Neteller : sevenhak@gmail.com
Moneybookers : sevenhak@gmail.com
Pokerstars : root6920