Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

x

46 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
3,252 Wyświetlenia
Sz0gun Autor wątku
Sz0gun

:spade:

Odpowiedz
Cytat
FoocuS

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Witaj, wnosze o dostepne udzialy, koszt nie gra roli, licze, ze cos zostanie. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Sz0gun Autor wątku
Sz0gun

Przeczytałem i zaakceptowałem zasady stakingu. Rozumiem, że PokerStrategy.com nie bierze żadnej odpowiedzialności za umowy i transakcje przeprowadzane między użytkownikami. PokerStrategy.com nie będzie pomagało w rozwiązywaniu potencjalnych problemów między użytkownikami w tym dziale, ani wyciągało z tego tytułu konsekwencji.

Hej, dzieki za zainteresowanie ale wszystkie udzialy ma zarezerwowane DonFrye.

Odpowiedz
Cytat
Sz0gun Autor wątku
Sz0gun

Odpowiedz
Cytat
yellowElephant

Jeżeli jest taka mozliwość to wpisz mnie proszę na rezerwę - 10%

Odpowiedz
Cytat
Sz0gun Autor wątku
Sz0gun

Odpowiedz
Cytat